Mucize Doktor dizisinde şok ayrılık daha: Başrol diziye veda etti! Hayranlar büyük tepki gösterdi!

Mucize Doktor dizisinde şok ayrılık daha: Başrol diziye veda etti! Hayranlar büyük tepki gösterdi!

Mucize Doktor dizisinde şok üstüne şok yaşanıyor. Başrol oyuncuları birer birer diziye veda ediyor. Hayranlar izleyecek kimse kalmadı diyerek yapımcılara tepki gösteriyor. Mucize Doktor dizisinden kim ayrıldı? Detaylar haberimizde.

Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor hayranlarını şaşırtmaya ve şoke etmeye devam ediyor. Önceki haftalarda da haberini yaptığımız dizi yine ayrılık haberleriyle gündem olmuştu. Şimdi ise yine bir ayrılık konusuyla sosyal medyadaki yerini aldı. Bu kadar da olmaz dedirten başroller birer birer diziden ayrılıyor. Hayranlar bunun sonu nereye varacak yorumlarını sosyal medyada yayınlamış durumda. Ancak son gelişme ile sizin de çok bildiğiniz bir isim daha Mucize Doktor dizisine veda ederek, bir dönemi daha kapattı. İşte tüm detaylar. 

Birçok oyuncu diziye veda etmişti

mucize-doktor-haber-resim-8582b35a-3204-4893-9f5c-fe185fd39482.jpg

Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor, ayrılıklara sahne olmaya devam ediyor. Oyuncular teker teker veda etmeye ve ayrılmaya devam ediyor. Geldiğimiz sezon itibariyle ilk sezonu sonuna kadar aradan bir dönem oldu diyebiliriz. Bu kadar ayrılık hem izleyenleri hem de kemik kitleyi bir hayli üzmüş durumda. Daha önceden haberini yaptığımız dizi karakteri olan Kıvılcım’ın diziden ayrıldığını hepimiz biliyoruz. Kıvılcım karakterine Özge Özder hayat veriyordu. Sonra ise Güneş karakteriyle kemik oyuncu kitlesinde olan Korhan Herduran diziden ayrılarak izleyenlere veda etti. En son ise Adil Hoca karakteri yani Reha Duran diziye veda etmişti. 

Bu süreçte yine ara ara diziye yeni oyuncular katılmış ancak pek tutunamayıp tekrardan diziden ayrılmışlardı. Bu kadar ayrılığın üzerine bir yenisi daha eklenerek dizinin resmen gidişatı değişti diyebiliriz. Son gelinen noktada ise Mucize Doktor dizisinde olmazsa olmaz diyebileceğimiz bir isim ayrıldı. 

Mucize Doktor dizisinde şok başrol ayrılığı! 

altm.jpg

Bunca oyuncuların ayrılma haberi üzerine son gelişme ile dizide yer alan ve hayranları tarafından oldukça sevilen ünlü oyuncu Fırat Altunmeşe ekranlara veda etti. Herkesin aklına ilk şu soru gelmiştir: Neden ayrıldı? 

Mucize Doktor 56. Bölümün 2. yayınlanan fragmanında Fırat’ın tüm arkadaşlarına veda etmek için bir mektup yazıyor. Böylece çevresine ve sevdiklerine veda ediyor. 

Başrol neden diziden ayrıldı? 

Alınan bilgilere göre bir iddiada, küresel salgın sebebiyle koronavirüse yakalanan ve bu süreçte panik atak geçiren Fırat Altunmeşe, diziden ayrılmak istediğini ve bir süre dinlenmek istediğini dile getirdi.  Diğer bir iddia ise başka projelerde yer almak için ayrıldığı ön plana atılmış. 

Tüm bu olaylar ışığından hayranlar sosyal medyada yapımcılara büyük tepki gösterdi. Dizide kimse kalmadı, tüm sevdiğimiz oyuncular birer birer gidiyor ithamlarıyla tepkilerini dile getirdiler. 

İlerleyen günlerde ve bölümlerde ise yine ayrılık haberleri gündeme gelebilir. 

İlginizi çekebilir 

Uçak bileti nasıl iptal edilir? THY ve Pegasus uçak bileti sorgulama ve iptal işlemleri nasıl yapılır?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.