Mucize Doktor final müjdesini verdi! Hayranları heyecanlandıran haber! Yeni sezon olacak mı?

Mucize Doktor final müjdesini verdi! Hayranları heyecanlandıran haber! Yeni sezon olacak mı?

Mucize Doktor final müjdesini verdi! Final yolunda bomba müjdeleri ardı ardına paylaşan ekip hayranların ağzını açık bırakacak hamleler yapmaya devam ediyor. işte tüm detaylar..

Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor final yoluna giderken şoke eden ve izleyicileri memnun edecek haberler de gelmeye başladı. Dizinin final bölümü geçtiğimiz haftalarda açıklandı. Şu anda 62. Bölümü yayınlanacak olan Mucize Doktor dizisinin final bölümü 64. Bölümde olacak. 62. Bölümü perşembe günü ekranlara gelecek ve Nazlı hastaneyi ayağa kaldıracak. Müjdeyi duyanlar ve görenler ise resmen ayağa kalkacak.  

Başrollerinde Sinem Ünsal ve Onur Tuna gibi başarılı isimlerin yer aldığı Mucize Doktor dizisi son hızıyla devam ediyor. Perşembe gecelerin reyting rekortmeni dizi hayranları memnun ederek aramızdan ayrılmak istiyor. Otizmli Ali Vefa’nın hayatını da konu alan yapım yaşanan zorlukları gözler önüne seriyor. Mucize Doktor 64. Bölümüyle son kez ekranlara gelecek ve izleyenleri veda edecek.. 

mucize-doktordan-uzen-haber-fox-tvden-radikal-karar-final-yapan-diziler-kervanina-katilacak-1621237901-6063.jpg

Dizinin final yapacağı haberleri üzerine fragman yayınlandı. Fragmanda yer aldığı gibi Ali Vefa’yı zor seçimler bekliyor. Nazlı dizinin en son bölümlerinde Ali Vefa ile birlikte olmuş ve bu birliktelik çok konuşulmuştu. Bu yakınlaşma izleyenleri heyecanlandırmış ve Nazlı’da artık bombayı patlattı.. 

Nazlı’nın açıkladığı sır resmen roket etkisi yarattı. ’’Ben hamileyim diyerek’’ ortalığı resmen ayağa kaldırdı ve izleyenleri memnun etti. Dizinin final bölümlerinde ise nasıl bir son olacağı tahmin ediliyor. Nazlı ve Ali Vefa 64. Bölümde bir evliliğin kapısını aralayacak ve mutlu son ile yapımın sona ermesi isteniliyor. 

Siz bu son hakkında neler düşünüyorsunuz? 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.