Müge Anlı'ya büyük baskın! Hercai dizisi fanları yapacağını yaptı! Binlerce telefon araması yapıldı! Müge Anlı'nın başı resmen dertte!

Müge Anlı'ya büyük baskın! Hercai dizisi fanları yapacağını yaptı! Binlerce telefon araması yapıldı! Müge Anlı'nın başı resmen dertte!

Hercai dizinin final yapma kararının açıklanmasıyla beraber, fanlar büyük bir organizasyon yaptılar. Final kararı ile herkes telefonlara sarıldı ve Müge Anlı programını aramaya koyuldu. Telefonlar kilitlendi, Müge Anlı ve ekibi zor duruma düştü. İşte tüm detaylar...

ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai, sosyal medya gündemine bomba gibi oturdu. Ortalık resmen ayağa kalktı. Son bölümde final haberlerinin gelmesi üzerine hayranlar ve izleyenler telefonları başına kilitlendiler ve aramaya koyuldular. Hercai dizisi takipçileri tarafından üst düzey bir destek aldı. Bu olay üzerine daha önce hiç görülmemiş şeyler yaşandı. İzleyiciler telefonlarından aramaya başladı. Arama vakitleri Müge Anlı programına denk geldi ve telefon hatları resmen kilitlendi. İşte o olayın detayları ve yaşananlar. 

Seyircilerden büyük destek 

hercai-16-9-1599904760.jpg

Yönetmen koltuğunda Ali İlhan’ın yer aldığı ve senaryosunu Sema Ali Erol’un yazdığı Hercai dizisi gündeme bomba gibi düştü. Son olan olaylar eşi benzeri görülmemiş görüntülere sahne oldu. Final haberlerinin ortaya çıkmasıyla geniş yankı buldu. Dizinin final haberleri alınır alınmaz hayranlar tarafından yapılan davranış resmen takdir topladı. Dolayısıyla örnek bir davranış sergilendi. 

Final hazırlığı yapan birçok yapımın arasında Hercai dizisi de yer alıyordu. Her yapım gibi son hazırlıklarını gerçekleştiriyordu. Ancak hayranların bu kadar yoğun olduğu tahmin edilmiyordu. Büyük kemik kitleye sahip Hercai dizisi ekibi de olanlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.  

Hayranlardan büyük sürpriz

650x344-hercai-66-bolum-izle-miran-icin-yeniden-intikam-vakti-mi-1617577115373.jpg

Dizinin artık sonlarına yaklaşırken, izleyiciler sevdiklerini belli etmek için ortak bir karar aldılar. Bu karar ile büyük bir örnek davranış gösterdiler. Televizyon tarihinde daha önce görülmemiş anlara sahne olan bu olay, geniş yankı bulmaya devam ediyor.  

Final kararının alınması ile beraber tüm seyirciler ve hayranlar telefonlarına sarıldılar ve araya koyuldular. Peş peşe binlerce aramaya sahne olan telefon hatları resmen kilitlendi ve aranamaz duruma geldi. Bu durum ATV kanalını zor duruma getirdi. Hercai dizisinin büyük fanları sabahları en çok izlenen program Müge Anlı’yı aradılar. Gelen haberlere göre bu arama trafiği programı zor duruma düşürdü. Aramaları kilitlenen program için o anlarda birçok telefona ulaşılamadı. 

İlginizi çekebilir

Kırmızı Oda 32. bölümde neler oluyor? Yeni bölümdeki tüm detaylar açığa çıktı! Kırmızı Oda 31. bölüm özeti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.