Narcos Mexico 3. sezonu için kolları sıvıyor! Netflix ekranlarının sevilen dizisi Narcos Mexico 3. sezon tarihi açıklandı mı?

Narcos Mexico 3. sezonu için kolları sıvıyor! Netflix ekranlarının sevilen dizisi Narcos Mexico 3. sezon tarihi açıklandı mı?

Netflix ekranlarının sevilen dizisi Narcos Mexico ilk iki sezonu ile büyük ilgi gördü. Narcos Mexico 3. sezon onayı beklenirken dizi setinden haberler geldi!

Netflix, orijinal içeriklerini ve yeni dizilerini yayınlamaya devam ediyor. Netflix tüm izleyicilerin beğenisine sunduğu projeleri ile göz kamaştırıyor. Dizi, belgesel, film ve biyografi gibi birçok içerik izleyicilere kusursuz bir şekilde sunulmaktadır. Birbirinden muhteşem projeler izleyicinin karşısına çıkıyor ve beğenilerine sunuluyor. İki sezondur ekranlara gelen ve çok sevilen Narcos Mexico dizisi yeni sezonundan sürprizli haberler ile gündeme geldi.

Narcos Mexico 3. sezon geliyor!

2015 yılında dizi hayatına başlayan Narcos ikinci sezonuna 13 Şubat tarihinde başlamıştı. Narcos Mexico dizisi büyük ilgi görmüş ve en çok aranan dizilerden biri olmuştur. Narcos Mexico dizisi hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. İlk olarak Luna’nın yeni sezonda olmayacağı bilgisi izleyicilere verildi. Luna, Star Wars serisinin bir dizisinde yer alacağı için Narcos Mexico dizisinde olmayacağını üzülerek ifade etti. Diğer yandan dizinin yapımcısı ve hazırlayıcısı olan Eric Newman, görevinden istifa etti. Newman, Netflix’in anlaşmalı olduğu diğer projeleri ile ilgilenmek için görevinden ayrıldı. Narcos Mexico dizisinin yeni sezon bölüm sayısı ve çekim tarihi hakkında hiçbir açıklama yapılmadı.

Narcos Mexico dizisinin oyuncuları!

  • Jose Maria Yazpik
  • Alfonso Dosal
  • Alberto Ammann
  • Mayra Hermosillo
  • Manuel Masalva
  • Matt Letscher
  • Alejandro Edda
  • Gorka Lasaosa

Narcos Mexico dizisi yeni sezonda neler olacak?

Yeni sezon 90’lı yıllarda başlıyor. Savaş kaldığı yerden devam edecek. Büyük savaşa yeni isimler de dahil oluyor. Her şey yolunda gidecek diye beklenirken büyük bir savaş yer yerinden oynatmaya yetecek. Felix’in dahil olduğu savaş büyük bir heyecan ile devam ediyor. Narcos Mexico dizisinin yayın tarihi hakkında bir bilgi verilmedi ancak dizinin yeni sezonunun çalışmalarının çok yakında başlayacağı haberleri geldi. Narcos Mexico üçüncü sezonu çok yakında ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.