Netflix, Terminatör Filminin Animesini Çıkartacak

Netflix, Terminatör Filminin Animesini Çıkartacak

Netflix, Ghost in the Shell'in Yapım Şirketiyle Terminatör Animesi Çıkaracak. Hepimizin aşina olduğu ve izlediği Terminatör filminin anime çalışmaları başladı.

Nextlix yapımlarına bir yenisini daha ekleyecek. Herkesin izlediği ve gönüllerinde de taht kuran, başrolünde Arnold Schwarzenegger'ın oynadığı Terminatör filiminin anime yapım çalışmaları başladı. Netflix anime ve animasyon sektöründe de ilerlemek istiyor. Her dönem yeniliklere imza atan Netflix, bu yapımıyla birlikte anime sever kitleleri bünyesine çekmeyi hedefliyor.

Production I.G, şirketi tarafından üstlenilen bu girşim, Japonya'nın en ünlü anime yapımcılarından birisidir. İmza attıkları başarılar arasında en çok ilgi gören yapım ise Ghost in the Shell oldu. Anime'nin başarılı olacağına ve yeni bir çığır açacağına şirket, inanmış durumda.

Yeni çıkacak olan anime filmi hakkında pek bir detay bulunmamaktadır. Anime içerisinde ne gibi olaylar olacak, hikaye örgüsü ve olayların işlenişinin nasıl olacağı merak edilen konular arasındadır. Daha yolun başında olan ekip çalışmalarına son hız devam etmektedir. Yakın zamanda yeni detayların paylaşayacaklarını da dile getirdiler.

16a93129a977c6b0b452d70b32ba46ef302eab10.jpg

Terminatör filmini anime'ye çevirmek gerçekten de zor bir iş. İzleyiciler beklediğini bulamayabilir. Terminatör'ün özünü ve karakterlerini bozmadan sunabilmesi çok önemli bir olgu. Bu olguyu kırarlarsa film hayranları animeyi hedef haline getirerek eleştiri yağmuruna tutabilir.

Şirketin başkanı Mitsuhisa Ishikawa, Terminatör filminin animeye çevrileceği fikrini şirketindeki çalışanlarına sordu. Gelen yanıt ise bir hayli şaşırttı. Bu soruya karşılık ''aklınızı mı kaçırdınız'' sözü dikkatleri çekti. Buradan da anlaşılacağı gibi farklı bir hava oluşturarak insanlar üzerinde unutulmayacak bir film seyri sunmayı hedeflemektedirler. Başkan, ne kadar farklı bir iş olursa insanlar üzerinde o denli kalıcı bir hale gelir anlayışıyla yola çıkmış gibi. Bu yanıtla birlikte proje öncesi başkanı daha da cesaretlendirdi ve artık proje yapımı kesinleşti. Bakalım bu anime dizisi bizlere ve izleyicilere neler sunacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.