Netflix'e yeni bir vampir dizisi geliyor! First Kill dizisi çok yakında ekranlara gelmeye hazırlanıyor!

Netflix'e yeni bir vampir dizisi geliyor! First Kill dizisi çok yakında ekranlara gelmeye hazırlanıyor!

Netflix ekranlarının yeni dizisi First Kill çok yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. First Kill dizisinin tarihi yakın bir zamanda açıklanacak!

Tüm izleyicinin kesintisiz ve net bir şekilde içerik izlediği platform, herkesin beğenisini almış ve dünya çapında izlenmeye devam etmektedir. Netflix ekranlarına yeni bir vampir dizisi geliyor. Tüm vampir dizileri arasında en çok merak edilen yeni içerik First Kill, yakında ekranlara gelecek. Daha önce yayınlanan vampir dizileri arasında en dikkat çekici konusu olan dizidir.

Netflix’ten yeni bir müjde geldi!

Netflix kanalında yayınlanan tüm dizilere yeni bir dizi daha ekleniyor. Netflix yeni bir vampir dizisinin onayını verdi. First Kill adlı dizi çok yakında izleyicinin beğenisine sunulacak. First Kill dizisi onay aldıktan sonra resmi hesabından çalışmalara başlayacaklarını duyurdular. Netflix içeriğine içerik eklenen günlerde büyük beğeni alan içeriklerin ortaya çıkması bekleniyor.

First Kill dizisinin konusu nedir?

First Kill dizisinin konusu tüm izleyicilerin dikkatini çekmiştir. Juliette, genç bir vampirdir. Vampir ailesine kendini kabul ettirmek için ve aile içinde yerini alabilmek için kan dökmeye hazır bir şekilde beklemektedir. Juliette ilk cinayeti için kasabadan Calliope’yi seçer ve planlar yapmaya başlar. Ama hesaba katmadığı bir şey vardır. Calliope, ünlü bir vampir avcısının soyundan gelmektedir. Birbirlerine denk gelince birbirlerini yenmenin çok kolay olmadığını anlarlar.

Yeni bir vampir dizisi geliyor!

First Kill dizisi aynı isimdeki kısa bir hikayeden alıntı yapılarak çekilecek olan bir dizidir. First Kill dizisi 8 bölümden oluşan sezonları ile ekranlara gelecek. İlk bölüm için onay alan First Kill, çalışmalarına tüm hızı ile başladı. Netflix platformunda yayınlanacak olan yeni dizi şimdiden büyük heyecan yarattı. Netflix platformunda ilk kez yayınlanacak olan First Kill dizisinin yeni fragmanları ve yeni tanıtımları henüz yayınlanmadı. Dizinin yayın tarihinin çok yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.