Öğretmen dizisinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı! FOX TV ekranlarının sevilen dizisi yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor!

Öğretmen dizisinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı! FOX TV ekranlarının sevilen dizisi yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor!

FOX TV kanalının 7 bölümdür ekranlarda olan dizisi Öğretmen, 8. bölüm fragmanı ile izleyicinin karşısına çıktı. Öğretmen dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Öğretmen yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Öğretmen dizisi konusu ve oyuncuları ile adeta göz kamaştırıyor. 4 Mart tarihinde yayın hayatına başlayan Öğretmen dizisi, psikolojik, dram ve gençlik dizisi olarak gündeme gelmektedir. FOX TV ekranlarının sevilen dizisi yeni bölümleri ile sosyal medya hesaplarında konuşulmaya devam ediyor.

Öğretmen dizisinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı!

Öğretmen dizisinin yeni bölüm fragmanı herkesi heyecana sürükledi. Öğretmen dizisi 7. bölümü ile ekranlara gelmişti ve izleyicileri ekranlara kilitlemişti. Öğretmen 7. bölüm sonrasında tüm gözler yeni bölüm fragmanına çevrilmişti. Öğretmen dizisinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Öğretmen dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığı ilk andan itibaren büyük bir ilgi gördü.

Öğretmen dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Öğretmen dizisi birbirinden başarılı oyuncuları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Öğretmen dizisinde yer alan oyuncular daha önce farklı farklı projelerde yer alarak kendinden çok kez söz ettirmişlerdir. Yer aldıkları her projede büyük ses getirmiş isimler bir araya gelerek Öğretmen dizisinin yeni bölümlerinde boy gösteriyorlar.

  • İlker Kaleli
  • Ceren Moray
  • Afra Saraçoğlu
  • Serkan Keskin
  • Serhat Kılıç

Öğretmen dizisi konusu nedir?

Akif Erdem, öğretmenlik hayatında en büyük dersini vermeye hazırlanıyordur. Öğrencilerini bir sınıfa kapan Akif Erdem, öğrencilerine büyük bir ders verecektir. Sınıftan birinin ölümü sonrasında bu olayı aydınlatmak için harekete geçen Akif öğretmen, sınıftaki herkese bu ölümün sebebi olan kişiyi bulmak istediğini söyler. Rüya adlı öğrencisini öldüren kişinin o sınıfta olduğuna emindir ancak itiraf ister. Akif öğretmen, Rüya’yı kimin öldürdüğünü bulmadan öğrencileri serbest bırakmayacağını söyler ve tüm bu durumu canlı yayından duyurmalarını ister. Gizemli ölümü aydınlatmak isteyen Akif öğretmen, bu yolda her şeyi göze almıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.