Payitaht Abdülhamid dizisi finale gidiyor

Payitaht Abdülhamid dizisi finale gidiyor

Payitaht Abdülhamid dizisi ne zaman final verecek? Dizi neden final yapıyor? Payitaht Abdülhamid dizisi yeni sezon olacak mı? Tüm detaylar haberimizde.

TRT 1 ekranlarının sevilen ve vazgeçilemeyen tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid, yüksek ve bol reytingli bir şekilde izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Payitaht Abdülhamid bu zamana kadar çıkardığı sezonlarla ve bölümlerle büyük işler başarıyor. Tarihi merakı uyandırmakla kalmıyor, olay örgüsü ve oyunculuklarıyla da adeta diziye kendini hayran bıraktırıyor. Ancak artık Payitaht Abdülhamid dizisinde sona geliniyor. 5. sezonunun devam ettiği bu süreçte artık dizi için final zamanının geldiği işaret ediliyor.

Payitaht Abdülhamid dizisi birçok eleştirinin de hedefi oldu. Birçok bölüm ve olay nedeniyle eleştiri oklarının hedefi altına girdiği dizi, bu olaylarla da gündemdeki yerini her zaman korudu. Tarihi olayları çok keskin bir şekilde yansıtmasından dolayı bazen tartışmalar çıkabiliyor. Haliyle bu da bir televizyon dizisi olduğundan dolayı oradan olmayan ya da olması muhtemel olaylar da işin içine katılıyor. Hal böyle olunca sosyal medyada ve diğer mecralarda tartışmalara yol açıyor.

Payitaht Abdülhamid dizsi finale gidiyor

payitahtabdulhamid-y142-750x375-c.jpg

Payitaht Abdülhamid her ne kadar tarihten esintilere sahip olsa da nihayetinde bir tv dizisi. Kurgulanışı ve hikaye örgüsü, izleyicileri ekrana kilitlemek için oluşturuluyor. Bazı olaylar farklı şekilde kurgulanıyor bazı karakterler ise farklı şekilde gösteriliyor olabilir. Çünkü nihayetinde izleyicilerin karşısına merak uyandıran bir kurgu ile çıkılırsa, bu da reytingleri yükseltecektir.

Payitaht Abdülhamid dizisi final tarihi belli oldu. Mayıs ayında final yapması beklenen dizi, bu zaman kadar tam olarak 141 bölüm yayınladı. 141 bölümdür ekranlarda taht kuran Payitaht Abdülhamid dizisi, Mayıs ayı itibariyle final yaparak, izleyicilere deva edecek.

Payitaht Abdülhamid dizisi'nde Abdulhamid rolünü oynayan Bülent İnal için de izleyicilerden bir not var. ''Rolünün hakkını veriyor'' ifadeleri, sosyal medyada sıkça karşılaştığımız yorumlardan birisi oldu.

İlginizi çekebilir...

Mucize Doktor setinde neler yaşanıyor?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.