Ramo dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım yoğun ilginin odak noktası oldu!

Ramo dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım yoğun ilginin odak noktası oldu!

Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo dizisi yayınlandığı zaman izleyici ekranlara kilitliyor. Ramo dizisinin başrol oyuncusunun kim olduğu merak ediliyor!

Ekranların sevilen dizisi Ramo’nun başrolündeki Murat Yıldırım büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Ramo karakterinin kim olduğu araştırılmaya başlandı.

Ramo kimdir?

Ramo karakteri, Ramo dizisinin başrol oyuncusudur. Ramazan karakteri dram, suç, mafya, aksiyon ve aşk konularını ele alan bir dizinin baş insanıdır. Bir mafya dizisi olan Ramo, avukat bir kadına aşık olur ve hayatı değişmeye başlar. Sibel’e aşık olan Ramo’nun başından geçenler anlatılmaktadır. Ramo lakaplı Ramazan zeki, çevik, güçlü, cesur ve korumacı tavrıyla dikkat çekiyor. Aşkı için her şeyi yapmaya hazır olan Ramo, diğer yandan ailesini de korumaya çalışıyor.

Murat Yıldırım kimdir?

Murat Yıldırım, 1979 yılında hayata gözlerini açmıştır. Yıldırım Konya’da dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası Mardinlidir. Murat Yıldırım’ın babası öğretmendir ve aile sık sık şehir değiştirmektedir. Öğretmenlik görevi için Konya’ya giden aile, Murat Yıldırım’ı burada kucağına almıştır. Ailesi Arap ve Kürt kökenli olan Murat Yıldırım, küçüklükten bu yana oyunculuğa merak salmıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu olan ünlü oyuncu birçok projede boy göstermiştir.

Yakışıklılığı ile göz dolduruyor!

Şimdilerde Ramo dizisinde boy gösteren ünlü isim birçok projede kendini göstermiştir. 41 yaşında olan Murat Yıldırım, 2008 yılında tanınan oyuncu Burçin Terzioğlu ile dünya evine girmiş ancak 2014 yılında ayrılık kararı almıştır. Murat Yıldırım 2016 yılında İman Elbani ile evlenmiştir ve evliliği hala devam etmektedir. Son zamanlarda Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo dizisinde boy göstermeye devam etmektedir. Genç kızların sevgilisi olan Murat Yıldırım, yer aldığı her projede büyük ses getirmiştir.

Birçok projede imzası var!

Asi, Aşk ve Ceza, Sonsuz Aşk, Suskunlar, Kocan Kadar Konuş gibi projelerde imzası olan Murat Yıldırım, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sunuculuk deneyimi de edinmiştir. Dizi ve film oyuncusu olan yakışıklı oyuncu, kendini çok kez ispat etmeyi başarmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.