Ramo’da İzleyicileri Derinden Sarsan Ayrılık! Kimse Beklemiyordu

Ramo’da İzleyicileri Derinden Sarsan Ayrılık! Kimse Beklemiyordu

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören Ramo dizisi izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. BKM imzalı dizi Show TV ekranlarında yayınlanmaya devam ederken 24.bölüm fragmanı ile sevenlerinin karşısına çıktı.

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören Ramo dizisi izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. BKM imzalı dizi Show TV ekranlarında yayınlanmaya devam ederken 24.bölüm fragmanı ile sevenlerinin karşısına çıktı. Geçtiğimiz bölümün etkisinden çıkamayan izleyici kitlesi yeni bölümü merakla beklemekteydi.

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz ilgileri üzerinde toplamayı başardı. Yeni bölümünde Ramo'nun intikam planları merak ediliyor. Ramo'nun harekete geçmesi diziyi nasıl etkileyecek merak konusu oldu.

Ramo Dizisinde Geçtiğimiz Hafta Neler Olmuştu?

Ramo Mahir'i öldürmeye karar verdi fakat tam o sırada televizyonda Mahir komiserin basına verdiği toplantıyı görünce öldürmekten vazgeçti. Bu olayları gören Mazhar ve patronu olaylara anlam veremedi ve Ramo'nun neden böyle tepki verdiğini anlayamadılar. Fakat basın toplantısını gören Mazhar ve patronu sonradan her şeyi anladılar.

ramo-dizisi.jpg

Mahir'in basına yaptığı açıklamalar tümüyle Cihangir'i gösteriyordu. Ramo'nun onu öldürmesi Cihangir'i suçlu gösterecekti. Ramo'da bu yüzden öldürmekten vazgeçti. Tüm bu gelişmeler aslında Mahir ve Ramo'nun birer planıydı. İstanbul'a gelen Vasili'n ise herkesin planını alt üst etti. Ramo ilk önce yeni Sarraf ile tanıştı sonra da zehirli madde sevkiyatını durdurmaya çalıştı.

Vasili'nin deposunun yerini bulan Ramo harekete geçmek için bekledi. Serdengeçenler ve Ramo depoya yaptıkları baskın sonucunda tüm malları ateşe vererek yaktı. Yavuz’un planları Ramo ve ailesi için büyük bir acıydı. Yavuz Ramo'yu tuzağa düşürmek isterken olan Fidan'a oldu bombalı tuzağa yakalandı.

Ramo Dizisinde Şok Ayrılık Kararı!

İntikam için harekete geçen Ramo ve ilginç sahneler ile devam eden bir dizi izleyicilerini bekliyor. Fidan'ın diziden ayrılıyor olması izleyiciyi bir hayli üzdü. Cenaze töreninden sahnede ilgi görecek derecede acı doludur.

show-tvde-ramo-dizisinin-yildizi-m-jwag-cover.jpg

Fidan ve Yavuz çiftini beğenen izleyici kitlesi bu sahnede çok gözyaşı dökecek gibi görünüyor.  Ramo dizisinden ayrılacak olan isimin Fidan karakteri olması şok eden bir gelişme oldu. Yeni bölüm fragmanında da bu ayrılığa yer verildi ve cenaze töreninden kesitler yayındı. İzleyici ise yeni bölümü merakla beklemeye devam ediyor. Ramo'nun Fidan'ın ölümü üzerindeki tutumu nasıl olacak merak konusudur.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.