Reyting rekorlarına imza atan Erkenci Kuş dizisi birçok ülke tarafından ilgi görmeye başladı! Erkenci Kuş yurtdışı satışlarına devam ediyor!

Reyting rekorlarına imza atan Erkenci Kuş dizisi birçok ülke tarafından ilgi görmeye başladı! Erkenci Kuş yurtdışı satışlarına devam ediyor!

Erkenci Kuş dizisi geçen yıl ekranlara veda eden ünlü bir diziydi. Erkenci Kuş dizisi ABD ekranlarının da yıldızı oldu!

Ekranların rekorlara imza atan dizisi Erkenci Kuş yurtdışında da ilgi görmeye başladı. Türkiye’de yayınlanan ve ekranlara veda eden muhteşem dizi Erkenci Kuş, yayınlandığı günlerde izleyiciyi ekranlara kilitliyor ve adeta reytingleri yerinden oynatıyordu. Can Yaman ve Demet Özdemir başrolünde oynanan dizinin tüm bölümleri büyük bir heyecan içinde izlenmişti. İlgi çekici bölümleri ile izleyiciden tam not almıştı. Erkenci Kuş dizisinin oyunculukları ve konusu çok beğenilirken, iki başrol oyuncusunun muhteşem uyumu çok dikkat çekmişti. İkilinin oyunculuğu büyük bir beğeni kazanmıştı.

ABD Erkenci Kuş dizisine talip oldu!

Erkenci Kuş dizisi ABD ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Erkenci Kuş dizisi 27 Ekim tarihinde ABD ekranlarında yayınlanmaya başlıyor. Erkenci Kuş, UniMas’ta 19:00 kuşağında yayınlanacak. ABD ilk Türk romantik komedi dizisini Türkiye’den satın aldı ve ilk kez ekranlarında böyle bir içeriğe yer verecek. Çoğu ülkede büyük beğeni alan Can Yaman ve Erkenci Kuş dizisi yoğun istek üzerine yayınlanmaya başlayacak. Daha önce hiç Türk romantik komedi dizisi satın almayan ABD, ilk kez Erkenci Kuş için harekete geçti. ABD ekranlarının yeni dizisi olacak Erkenci Kuş için geri sayım yapmaya başlandı.

Erkenci Kuş Türkiye’de de büyük beğeni almıştı.

Erkenci Kuş Gold Film yapımının imzası olan bir romantik komedi dizisi olmuştur. Erkenci Kuş ekranlarda 51 bölüm yayınlandıktan sonra yayın hayatını sonlandırdı. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş geçen yıl yayın hayatına veda etmişti. Geçen yıl ekranlara veda eden Erkenci Kuş projesi tekrar yayınlanmaya başlıyor. Dizinin tüm bölümlerini satın alan ABD, çok yakında ekranlarında yayınlayacak.

Erkenci Kuş dizisinin başarılı oyuncuları kimlerdir?

  • Can Yaman
  • Demet Özdemir
  • Sevcan Yaşar
  • Öznur Serçeler
  • Birand Tunca
  • Cihan Erkan
     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.