Sadakatsiz 38. Bölüm Full İzle Kanal D – (10 Kasım 2021) Yeni Bölümde Neler Olacak?

Sadakatsiz 38. Bölüm Full İzle Kanal D – (10 Kasım 2021) Yeni Bölümde Neler Olacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, yayınlanan her yeni bölümüyle izleyicileri ekranları başına çekmeye devam ediyor. Dizide yaşanan son olayların ardından yeni bölüm merak içerisinde bekleniyor.

Dizi severleri Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarına çeken Sadakatsiz dizisi, izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. Yayınlanan son bölümde yaşananlar ardından yeni bölüm merakla bekleniyor. İşte Sadakatsiz dizisinin 38. bölümüne dair merak edilen tüm detaylar…

Sadakatsiz 37. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara gelen her yeni bölümüyle izleyicilerin heyecanlarını artırmaya devam eden Sadakatsiz dizisi, büyük bir heyecanla bekleniyor. Yayınlanan son bölümde meydana gelen gelişmeler ardından yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Sadakatsiz dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlan bölümünde Asya ile Aras duygusal anlamda giderek yakınlaşmaya başlamıştı. Bu durum Volkan’ı rahatsız etmişti.

Volkan, Aras’ın gizemini çözmek adına bu işin peşine düşmüştü. Öte yandan Derin ile yüzleşmesi ardından Volkan boşanma davası açmak adına harekete geçmişti. Bu durum Derin’in iyice çileden çıkmasına neden olmuştu. Aras ise Leyla’nın kim olduğunu bilmese bile yine de onu hatırlamıştı.

Sadakatsiz 38. Bölümde Neler Olacak?

Sadakatsiz dizisinin yayınlanan son bölümünde yaşananlar ardından yeni bölüm heyecanla beklenmeye başlandı. Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Volkan, Aras ile Asya’nın peşlerine düşecek. Aras’ın aynı zamanda Leyla ile evli olduğunu söyleyecek. Bu durum üzerine gerçekleri Asya’ya söylemek için harekete geçecek.

Sadakatsiz 38. Bölüm Ne Zaman?

İzleyicileri büyük bir heyecana sürüklemeye devam eden Sadakatsiz dizisi yeni bölümüyle heyecanla bekleniyor. Son bölümde yaşananların ardından yeni bölüm merak ediyor. Sadakatsiz dizisi yeni bölümüyle bu akşam (10 Kasım 2021) saat 20:00’da Kanal D ekranlarında dizi severler ile buluşacak.

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.