Sadakatsiz dizisi için yolu sonu gözüktü! Yayından kaldırıldı! Sadakatsiz yeni bölüm gelecek mi?

Sadakatsiz dizisi için yolu sonu gözüktü! Yayından kaldırıldı! Sadakatsiz yeni bölüm gelecek mi?

Sadakatsiz dizisi için kötü haberler peş peşe geliyor. Dizi için yeni kararlar alınıyor. Set içerisinde de birçok sorun olduğu ortaya çıktı. Sadakatsiz yeni bölüm gelecek mi? Sadakatsiz dizisinde neler oluyor? Tüm detaylar haberimizde.

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü için kötü karar ne yazık ki sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. Alınan karar üzerine dizinin bu hafta yayına girmeyeceğiydi. Sadakatsiz ve diğer diziler için gidişat bir hayli çalkantılı görünse de toparlayacağına herkes gibi inanıyoruz. Sadakatsiz dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Sadakatsiz neden ertelendi? Tüm cevaplar ve daha fazlası haberimizde. Okumaya devam edin. 

Sadakatsiz izleyicilerine kötü haber

5f8775ed7152d821c49643fa.jpg

Medyapım’ın yapımcılığında çekimlerine devam eden Sadakatsiz dizisinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yelişyurt yer alıyor. Başrollerinde ise Cansu Dere ve Caner Cindoruk gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi için üzen haber çabuk yayıldı. Sadakatsiz dizisi bu hafta ne yazık ki ekranlara gelmeyecek. 

Her hafta damga vuran Sadakatsiz dizisi için yeni fragman yayınlanmıştı. Ancak gelen haberlere göre 21 Nisan 2021 tarihinde yayınlanacak olan yeni bölüm ertelendi. Haberler üzerine izleyenler ve hayranlar sosyal medya ile internette neden ertelendiği konusunu araştırmaya koyuldu.  

Sadakatsiz yeni bölüm neden olmayacak? 

606def98933ccb13646b0b25.jpg

Sadakatsiz dizisi için Çarşamba günü yayınlanacak olan yeni bölüm bir haftalığına ileriye alındı. Diğer yapımlar gibi küresel koronavirüs salgınından etkilenen set ekibi ve ünlü oyuncular zor anlar yaşıyor. Bu yüzden en az bir hafta gecikme yaşanacak. Sadece Sadakatsiz dizisi için değil birçok yapım da bu durumdan fazlasıyla etkilendi. Birçok yapım geçtiğimiz hafta virüs nedeniyle yeni bölümlerini ileri bir tarihe almak zorunda kaldı. 

Sadakatsiz 2. sezon onayını aldı mı? 

Sadakatsiz dizisinin ilk sezonu bitmesine yakın diğer sezon için onay alıp almadığı merak konusu oldu. Ekranlara damgasını vuran yapım 2. sezon için onay aldı. Bu sezon için final kapısı görünse de 2. sezonda tekrardan izleyicilerin karşısına çıkacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.