Sadakatsiz son bölüm de inşaattan kim düştü? Volkan mı, Nil mi yoksa Selçuk mu?

Sadakatsiz son bölüm de inşaattan kim düştü? Volkan mı, Nil mi yoksa Selçuk mu?

Sadakatsiz son bölüm de inşaattan düşen kişi kimdi? Diziye birisi veda mı ediyor. En çok merak edilen tüm sorular ve daha fazlası son dakika haberi ile sondakika7.com adresinde

Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz dün akşam son bölümü ile izleyicileri ekrana kilitledi. Dizi de yaşanan son sahne ise akıllarda soru işaretini birlikte getirdi. Asya'nın gözü önünde inşaattan yere çakılan kimdi? Nil mi, Volkan mı yoksa Selçuk mu? İşte merak edilen o sahnenin son dakika haberi...

Sadakatsiz son bölüm de Asya ve Nil birlikte planladığı oyunda Volkan'ın ipliğini pazara çıkarmak için Selçuk üzerinden oyun oynama başladılar. Bu oyunun farkına varan Selçuk ise deliye döndü. Nil de ondan kaçmak için bir inşaata sığındı. Nil'in yardımına gelen Volkan, Selçuk ve Nil arasında arbede çıktı ve bir kişi Asya'nın gözü önünde inşaattan yere çakıldı.

sadakatsiz-asya.jpg

Sadakatsiz son bölüm de heyecanı doruktaydı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile Melis Sezen'in başrollerinde oynadığı Sadakatsiz dizisi son bölümünde nefesler tutuldu. İzleyiciyi ekrana kilitleyen dizi de Volkan Asya'nın peşini bırakmaya hiç niyetli değil. Selçuk, Volkan'a yaptığı tehditler ile Volkan'dan para almayı başardı.

Selçuk oyunu anladı! Nil'in peşine düştü

Asya ile birlikte Volkan'ın planını ortaya çıkarmak isteyen Nil, Selçuk oyunu anlayınca ne yapacağını bilemedi. Selçuk, Volkan'dan aldığı para ile Nil'e evlenme teklifi etti. Ona yüzük aldı. Volkan'dan aldığı paraları Nil'e vermek isteyen Selçuk, Nil'in Asya ile konuşmasına şahit olurken, bir oyun yaptıklarını fark edince çılgına dönen Selçuk ise, Asya'ya tehditler savurarak, Nil'in peşine düştü.

Sadakatsiz dizisinde kim öldü?

sadakatsiz-1.jpg

Kanal D ekranlarında son bölümü yayınlanan Sadakatsiz dizisi final sahnesinde nefesler tutuldu. Nil'in peşine düşerek otogara gelen Selçuk, Nil'in kaçması ile birlikte, inşaatın tepesine çıktılar.

Nil'i kurtarmak isteyen Volkan ise inşaat tepesine geldi. Selçuk ile Volkan atlamak isteyen Nil'i ikna etmeye çalışırken tam o sırada, inşaattın tepesinden bir kişi aşağıya düştü.

İnşaatın aşağısında olan, Asya yanına düşen kişiyi görünce Volkan diyerek büyük bir şok yaşadı.

İnşaatın tepesinden aşağıya düşen kişinin kim olduğu bilinmiyor?

Sizce hangisi düştü?

Sadakatsiz dizisi son bölüm izleyenler merak içerisinde bu son sorunun cevabını arıyor. Sizler de fikirlerinizi yorum olarak bu haber altında belirtebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.