Sana Söz 2. Bölüm Full İzle STAR TV – (9 Kasım 2021) Yeni Bölümde Neler Olacak?

Sana Söz 2. Bölüm Full İzle STAR TV – (9 Kasım 2021) Yeni Bölümde Neler Olacak?

Dizi severleri Salı akşamları STAR TV ekranları başına çeken Sana Söz dizisi, izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. İlk bölümde yaşananlar ardından bu akşam yayınlanacak bölüm merakla bekleniyor.

Ekranların yeni heyecanı Sana Söz dizisi, yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerin ilgilerini toplamayı başarmıştı. Dizinin yayınlanan ilk bölümü ardından bu akşam yayınlanacak bölümde neler yaşanacağı merakla beklenmeye başlandı. İşte Sana Söz 2. bölüme dair merak edilen tüm detaylar…

Sana Söz 1. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarında yayınlanan Sana Söz dizisi, ilk bölümüyle dizi severlerin ilgilerini toplamayı başarmıştı. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde yaşananlar ardından yeni bölümde neler olacağı merakla beklenmeye başlandı. Sana söz dizisinin yayınlanan ilk bölümünde bir otelin terasından atıldığı düşünülen Ayşe Erten için Elif Karaca harekete geçmişti. Şüphelerin kaynağı olan Bora Demircioğlu’nun tutuklanması için çabalamaya başlamıştı.

Bora Demircioğlu’nun babası Rıza Demircioğlu, oğlunu kurtarmak için Elif’in özel hayatını da karmaşık hale getiren bir hamle yapmıştı. Elif Karaca, Ayşe yaşlarında kaybolan Nurhayat’ı da programına taşımıştı. Ömer’in başında olduğu cinayet büro emirliği olayı araştırmaya başlamıştı. Bu olay Elif ve Ömer’i bir araya getirmişti.

Sana Söz 2. Bölümde Neler Olacak?

Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın yer aldığı Sana Söz dizisi, izleyicilerin meraklarını katlamaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programından esinlenerek ekranlara gelen dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Ömer, Elif’in kollarına kelepçe takarak ifadesini alacak. Öte yandan Nurhayat’ın kaybolması ile arkada kalan bir aile gizemi de çözülecek. Yaşanan olaylar Elif ve Ömer’i giderek birbirlerine yakınlaştıracak.

Sana Söz 2. Bölüm Ne Zaman?

STAR TV ekranlarının yeni heyecanı Sana Söz, 2. bölümüyle heyecan içerisinde bekleniyor. Sana Söz dizisi yeni bölümüyle bu akşam (9 Kasım 2021) saat 20:00’da STAR TV ekranlarında dizi izleyicileri ile buluşacak.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.