Savaşçı Dizisinde Herkesin Çok Konuşacağı Bir Kriz Yaşandı! İstifa Eden Edene

Savaşçı Dizisinde Herkesin Çok Konuşacağı Bir Kriz Yaşandı! İstifa Eden Edene

Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Savaşçı dizisi herkesin çok konuştuğu bir krizin ortasında. Uzun süredir bir yayın akışında olmayan bu dizi kendi gününde ve saatinde başka bir dizi yayınlıyor.

Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Savaşçı dizisi herkesin çok konuştuğu bir krizin ortasında. Uzun süredir bir yayın akışında olmayan bu dizi kendi gününde ve saatinde başka bir dizi yayınlıyor.

Başrol oyuncularından biri olan Berk Oktay isimli ünlü oyuncunun dizi ekibine göndermeli sözler yaparak bizden ayrıldı. Savaşçı dizisinde oynayan bir oyuncu dizi kariyerine son vererek diziden ayrıldı. Sürekli olarak bir ayrılık söz konusu oldu.

savasci.jpg

Dizi ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadan yayın hayatından kaldırılması herkesi çok şaşırttı. Oyuncu kadrosu teker teker azalan bu dizi tekrar yayın hayatına dönecek mi merak ediliyor.

Savaşçı Dizisinde Vedalar Üst Üste!

Uzun süredir yayın hayatında bulunan dizilerden biri olan Savaşçı dizisi ani bir karar ile yayın hayatından çekildi. Bunun sebebi olarak sürekli olarak oyuncuların diziden ayrılması olduğu söyleniyor.

İlk olarak başrol oyuncusu olan Berk Oktay'ın diziden ayrılması Daha sonra da Berk Oktay'ı takiben birkaç oyuncunun daha diziden ayrılması dizinin yayın hayatından kaldırılmasının sebebi olarak gösteriliyor.

savasci-dizisi-bugun-var-mi-yok-mu-savasci-neden-yok-yeni-bolum-ne-zaman-baslayacak.jpg

Yüzbaşı Kağan Bozok karakterini canlandıran Berk Oktay diziden ayrılırken manidar sözler söyleyerek diziden ayrılma kararı aldı. Dizi ile arasında olan sözleşmeyi feshetti. Berk Oktay'ın diziden ayrılmasından sonra vedalar dinmedi.

Bu vedaların neden yaşandığı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Biri veda haberi ardından başka bir veda haberi gelir oldu. Aynı zamanda Ogeday Girişken ‘de diziden ayrılarak Acun Ilıcalı tarafından oluşturulan platformda başka bir projede yer alacağı söylendi.

Berk Oktay'dan Sonra Diziye Veda Edenler

Başrol oyuncularından biri olan Berk Oktay'ın neden ayrılmasından sonra Feyza Sevil Güngör'ün diziye veda ettiği haberi verildi. Vedalar üst üste gelmeye devam etti.

Diğer bir veda veriyorsa Gaye Turgut Evi’nden geldi. Sürekli olarak vedaların yaşanması dizinin yayından tamamen kaldırılması anlamına mı geliyor? Gaye Turgut diziden ayrıldıktan sonra başka projede yer almaya başladı.

Bu kadar ayrılığa ve yayın akışında bulunmamaya rağmen henüz yapım şirketinden ve kanaldan hiçbir açıklama gelmedi. Bu kadar oyuncunun ayrılmasına rağmen dizinin devam edip edemeyeceği merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.