Sefirin Kızı final yapıyor! Serenay Sarıkaya ile Engin Akyürek hayranlarına müjde: Sürpriz proje geliyor!

Sefirin Kızı final yapıyor! Serenay Sarıkaya ile Engin Akyürek hayranlarına müjde: Sürpriz proje geliyor!

Sefirin Kızı dizisini gidişatının kötü olması nedeniyle sezon sonu final yapabilir. Dolayısıyla dizide yer alan Engin Akyürek sürpriz bir gelişme olarak Serenay Sarıkaya ile partner oldu. Yeni projeye imza attılar. İkili yeni projede başrol oynayacak!

Ekranların gözde dizisi Sefirin Kızı, yayınlandığı gün itibariyle diğer diziler arasında pek bir varlık gösteremiyor. Her ne kadar kemik kitlesi ve izleyicisi yeterli oranda olsa da bu unsur diziyi bir adım öteye taşıyamıyor. Dolayısıyla arka planda kalan Sefirin Kızı dizisi bitebilir. Sezon sonunda yayınlanacak olan son bölümü ile ekranlara veda etmesi çok yüksek bir ihtimal. Hem kanal için hem de set ekibi için şu anda işler pek yolunda gitmiyor. Gelen yeni gelişmeler ile de daha da zor duruma düşmeye devam ediyorlar. 

Sezon sonu final yapabilir! 

ng.jpg

Sevilen dizi Sefirin Kızı dizisi sezon sonunda bizlere veda edebilir. Her ne kadar yüksek izlenmelere ve izleyici kitlesine sahip olsa da reyting gruplarında pek bir varlık gösteremiyor. Bu da dizinin gidişatını olumsuz yönde etkimeleye devam ediyor. Bir türlü toparlanamayan ve varlık gösteremeyen dizi için artık final sinyalleri yanmaya başladı diyebiliriz. Çünkü Serenay Sarıkaya ve Engin Akyürek ikilisi bir başka proje ile anlaşmak üzere yola çıktı.  

Serenay Sarıkaya ve Engin Akyürek ikilisi başka bir projeye imza atacak! 

sere.jpg

İkili geçtiğimiz günlerde TV kanallarında yer alacak olan başka bir projeye imza atması gündeme geldi. Ünlü oyuncu Engin Akyürek, Ay Yapım ile anlaşmasını resmi olarak tamamladı. Eylül ayına çıkması beklenen ve sürpriz bir proje olan yapımda Serenay Sarıkaya’nın partneri Engin Akyürek olacak.  

Ay yapım her iki oyuncuyla da her konuda anlaşmayı sağladı. Yapılacak olan yeni projede bu iki isim de yerini alacak. Sarıkaya ve Akyürek ikilisi projede başrol olarak rol alacaklar. Aramalarda ve merak edilenlerde en çok merak edilen ikili olan Akyürek ve Sarıkaya, Star TV ekranlarında yayınlanacak olan sürpriz bir projeyle izleyicilerinin karşısına çıkacak. 

İlginizi çekebilir 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.