Sefirin Kızı'nda Tuba Büyüküstün'ün Kılık Değiştirmesi Olay Yarattı!

Sefirin Kızı'nda Tuba Büyüküstün'ün Kılık Değiştirmesi Olay Yarattı!

Sefirin Kızı disindeki Tuba Büyüküstün'ün kılığını değiştirmesi olay yarattı! Tuba Büyüküstün kimse benzemeye çalışıyor? Sefirin Kızı bu değişimle birlikte reytinglere tutunabildi mi?

Start TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde şok olaylar yaşanmaya devam ediyor. Tuba Büyüküstün'ün büründüğü karakter ile dizi de farklı olaylar yaşandı. Tuba Büyüküstün'ün girdiği bu tipleme hangi kahraman'a benziyor. Acaba dizinin gidişatını ve izlenmesini etkiledi mi.

Sefirin Kızı dizisinde Tuba Büyüküstün'ün kılık değiştirmesi ve başka bir karaktere benzemesi sosyal medyada gündeme oturdu. Bu tiplemeyle birlikte herkesin bildiği bir karaktere büründü. Bu karakterin birçok filmi yapılmış ve hayran kitlesi de bir hayli yüksekti.

Tuba Büyüküstün'ün büründüğü bu karakter meşhur kadın karakter Harley Quinn'di. Tuba'nın büründüğü bu karakter sosyal medyada büyük ses getirdi. Acaba bu karaktere neden büründü. Buradaki amaç neydi. Harley hayranlığı mı yoksa dizinin gidişatı böyle miydi.

Sefirin Kızı'nda Tuba Büyüküstün'ün Kılık Değiştirmesi Olay Yarattı!

 

Sefirin Kızı Dizisi'ndeki Harley Quinn karakteri büyük ses getirdi. Ancak dizinin reytinglerine bir etki etmediği öne sürülüyor. Dizi uzun süredir reyting konusunda sıkıntıda. 

Dizinin 42. bölümünün tanıtılmasıyla birlikte yeni bir karakter ortaya çıktı. Bu bölümle birlikte Tuba Büyüküstün'ün büyük tanıtım reklamları yapıldı. Sosyal medyaya yansıyan bu heyecan malesef dizideki reytinglere yansımadı.

Tuba Büyüküstün'ün Harley Quinn karakterine bürünmesi üzerine dizide reyting konusunda bir etkileşim yaşanmadı. Eski kötü gidişatına devam eden dizi nasıl kurtulacak merak konusu.

Dizide Melek'e büyük sürpriz yapıldı. Mavi, batman'in azılı düşmanı Joker karakterine büründü. Takma saçları ve şaşırtıcı görüntüsüyle büyük dikkat çeken Mavi, 42. bölüm ile birlikte tanıtıldı.

Bu bölümdeki değişmeler ve ataklar ile reyting konusunda ilerleyen süreçte nasıl bir değişme yaşanacak. Hep birlikte göreceğiz.

İlginizi Çekebilir....

Seni Çok Bekledim Dizisinde Ayrılık Getiren Kaza

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.