Sen Çal Kapımı dizisine reyting şoku!  Dizi erken final mi veriyor? İlginç reyting hamlesi...

Sen Çal Kapımı dizisine reyting şoku! Dizi erken final mi veriyor? İlginç reyting hamlesi...

Sen Çal Kapımı dizisinde reytingler düşüşe devam ediyor. İzleyici kitlesini arttırmak için çeşitli hamlelere başvurdular. Sen Çal Kapımı reyitinglerde kaçıncı sırada? Sen Çal Kapımı dizisinde neler oluyor?

Sen Çal Kapımı, Fox TV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Ancak Sen Çal Kapımı dizisinde yolunda gitmeyen birçok sorun var. En büyük sorunlardan birisi de reyting sıralaması. Sıralamada her geçen hafta düşüş yaşayan dizi zor günler geçiriyor. Bu konu hakkında birçok hamle yapılıyor. Son yaptığı hamle ise dikkat çekici. İşte Sen Çal Kapımı dizisinin reytingleri yükseltecek hamlesi.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünü oynadığı Sen Çal Kapımı yapımı, son hafta itibariyle iyice düşüşe geçti. Dizi de kötü hava rüzgarları eserken, izleyiciler de bu esnada diziyi bir bir terk etmeye başladı. Sen Çal Kapımı dizisi sonlara yaklaşıyor gibi. Dizi belki de finali görmeden erkenden tamamlanacak gibi. Tüm diziler arasında en son sırada yer alan Sen Çal Kapımı, nasıl toparlanacak merak konusu.

Sen Çal Kapımı Dizisine Reyting Şoku

sencalkapimi-33boluma23-750x375-c.jpg

Sen Çal Kapımı dizisi zor günler geçiriyor. Son dönemde iyice çöküş yaşayan dizi için birkaç hamle yapılmaya başlandı. Yapılan hamlelerden biri hikayenin heyecan yaratması için diziye bir karakterin daha getirilmesi oldu. Fox TV bu zamana kadar dizinin izlenmesine karışmadı. Reytingleri en düşükte bulunan dizi için bir hamlede bulunmadı. Ancak bundan sonrası için Sen Çal Kapımı yapımdan kaldırılabilir veya erken final verebilir.

Yapılan hamle ise usta oyuncu Sinan Albayrak'ın diziye katılması oldu. Yapımcının bu hamleyi uygun görmesiyle Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir karakter eklenmiş oldu. Bu hamle reytinglerde yükselme yaşanır mı yoksa diziyi az da olsa kurtarır mı bunu ilerde göreceğiz. Yeni karakterin dizinin havasını nasıl değiştirecek sorusu ise merak konusu.

İlginizi çekebilir...

Reytinglerde Çukur yükselişe geçti. Yasak Elma ve Maraşlı dizisini solladı. Sefirin Kızı'nı ise ezdi geçti!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.