Sen Çal Kapımı dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Çal Kapımı dizisinin 16. bölümünde neler yaşandı?

Sen Çal Kapımı dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Çal Kapımı dizisinin 16. bölümünde neler yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı yeni bölümü ile ekranlara geldi. Sen Çal Kapımı 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Çal Kapımı dizisi yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Muhteşem bir aşk hikayesi ekranlara geliyor. Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in mükemmel oyunculuğu ile ekranlara gelen Sen Çal Kapımı dizisi büyük ilgi görüyor.

Sen Çal Kapımı 16. bölümde neler oldu?

Serkan, Eda’yı bulur. Serkan, Eda’yı bulduktan sonra ona daha fazla ilgi göstermeye başlar. Eda, bu davranışların nedenini merak eder ve dikkatini çeker. Serkan daha önce ayrılık kararı almıştı ancak şimdi bu şekilde davranmasının bir nedeni olduğunu düşünür. Eda büyük bir şüphe içinde neler olduğunu anlamaya çalışır.

Serkan ve Eda tekrar baş başa kalır!

Eda bir kaza geçirdiği için sabaha kadar uyumaması gerekir. Serkan, Eda’ya başını çarptığı için uyumaması gerektiğini söyler. Serkan onu yazlık bir eve götürür ve orada sabaha kadar kalırlar. Serkan, Eda’yı uyutmamaya kararlıdır. Serkan bir yandan Eda’yı kaybettiği için alışmaya çalışır bir yandan da Eda ve Efe’nin birlikte olmasını yedirmeye çalışır. Çünkü laf ederse Eda’nın ayrılık kararını sorgulayacağını bilir. İstediği kadar kaçsa da Eda ile ayrı kalamaz. Eda ve Serkan sürekli aynı ortamlara girerler ve Eda’dan uzak duramaz.

Sen Çal Kapımı dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Çal Kapımı dizisinin 16. bölümü büyük ilgi gördü. Serkan ve Eda arasındaki heyecan dolu aşk herkesin dikkatini çekiyor. Sen Çal Kapımı 17. bölüm fragmanı için gözler dizinin paylaşımlarındaydı. Ancak Sen Çal Kapımı 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Tüm dizi sevenler yeni bölüm fragmanı için gün saymaya başladı.

Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncuları kimlerdir?

  • Kerem Bürsin
  • Hande Erçel
  • Neslihan Yeldan
  • Bige Önal
  • Evrim Doğan
  • İsmail Ege Şaşmaz
  • Anıl İlter
  • Melisa Döngel

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.