Serkay Tutucu ve İlayda Alişan'ın başrollerini üstlendiği Masumiyet dizisinde ünlü yıldızlar mahkemelik oldu!

Serkay Tutucu ve İlayda Alişan'ın başrollerini üstlendiği Masumiyet dizisinde ünlü yıldızlar mahkemelik oldu!

Masumiyet dizisinde şoke eden olaylar silsilesi. Masumiyet dizisinde kimler birbirine girdi? Adliyelik olan ünlüler kim? Dizide neden tartışma çıktı?

Ekranların sevilen yapımı Masumiyet dizisinde ortalık karıştı. Birbiriyle tartışma yaşayan ünlü yıldızlar birbirine girdi. Çıkan tartışma nedeniyle mahkemelik oldular. Yaşadıkları hararetli olaydan dolayı birbirlerinde suçu buldular. Tartışma kimler arasında çıktı, neden ve sonucu ne oldu, detaylarıyla haberimizde.

Bana Hakaret Etti!

Serkay Tutucu ve İlayda Alişan'ın başrollerini üstlendiği Masumiyet dizisinde işler yolunda gitmiyor. Deniz Çakır ile Masumiyet dizisinin kostüm asistanı Çağatay Görgen arasında gerin anlar yaşandı. Yaşadıkları olaydan dolayı adiliyelik olan ünlü yıldızlar, suçu birbirine attılar. Görgen, Deniz'in kendisine kötü sözler söylediğini ve hakaret ettiğini söyledi.

Masumiyet Dizisinde Ortalık Birbirine Girdi

oyuncu-deniz-cakir-hakkinda-hakaretten-suc-duyurusu-001.jpg

Başrollerde Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Mehmet Aslantuğ, Deniz Işın ve Deniz Çakır gibi ünlü isimlerin bulunduğu Masumiyet dizisinde olaylar, adliyeye kadar taşındı. Daha önce de sette karavan krizi yaşanmıştı. Deniz Çakır, kendisine tahsis edilen karavanın küçük olduğunu öne sürerek karavan krizine sebep olmuştu. Aynı zamanda kendi karavanına rol arkadaşları olan İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü'de yerleşmişti.

Psikolojik Şiddetten Dolayı İstifa Kağıdını Okumadan imzaladım

Deniz Çakır ortalığı karıştıran diğer bir hamlesi ise bardağı taşırdı. Set çalışanlarını şikayetler kulaktan kulağa doğru yayılıyordu. Fakat kostüm asistanı Çağatay Görgen ile yaşadığı tartışma, alevleri iyice harladı. Yaşanılan olay sonrası Deniz'in hakaret ettiğini ileri sürdü.

Onu Başımdan Kovdum!

cagatay-gorgen-yeter-yildiz-dalkili-qzyw.jpg

 Yaşanan olayda Görgen tansiyonu düşürmeye çalışırken Çakır ise olayları daha da yukarılara çıkartarak hakaret ettiği iddiaları ortaya atıldı. Bunun üzerine ikisi de soluğu adliye kapılarında aldı.

belge-1-pc68.jpg

Yapım amirleri yanlarına gelerek ortalığı yatıştırmaya çalıştı. Olayların ardından istifa kağıtlarını hiç okumadan imzaladılar. Son olarak ise Görgen, kendisine hakaret etmesinden dolayı Deniz Çakır'dan şikayetçi oldu.

İlginizi çekebilir

Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan doğduğun ev kaderindir dizisinin yıldızı Demet Özdemir yaşadığı lüks villasını paylaştı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.