Sevilen Stranger Things dizisinin 4. sezon çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor! Stranger Things dizisine yeni bir isim dahil oldu!

Sevilen Stranger Things dizisinin 4. sezon çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor! Stranger Things dizisine yeni bir isim dahil oldu!

Stranger Things dizisinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Büyük ilgi gören Stranger Things dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu!

Stranger Things dizisi yayınlandığı tarihten bu yana büyük beğeni alan projeler arasında yer almıştır. Netflix ekranlarının en çok sevilen dizisi Stranger Things, yayınlandığı 3 sezonu ile tam not almıştır. Oyuncu kadrosu, konusu ve diğer tüm içerikleri ile tüm izleyicinin dikkatini çekmiştir.

Stranger Things dizisine yeni bir isim dahil oluyor!

Stranger Things dizisinde Robin karakterine can veren Maya Hawke, geçen sezon kadroya dahil olmuştu. Maya Hawke, Stranger Things dizisinde muhteşem oyunculuğu ile dikkat çekmiştir. Maya Hawke’nin kardeşi Levon Thurman-Hawke diziye dahil oldu. Levon kısa bir süre önce setten çıkarken görüntülendi. Dizinin Steve karakteri olan Joe Keery de Levon’un yanındaydı. Levon’un dizide hangi karakterde oynayacağı henüz bilinmiyor.

Levon Thurman-Hawke kimdir?

Levon Thurman Hawke, 2002 yılında hayata gözlerini açmıştır. Yakışıklı ve başarılı sinema oyuncusu olan Ethan Hawke’nin oğludur. New York’ta dünyaya gelen Hawke, kardeşinin yer aldığı Stranger Things dizisinde rol almaya hazırlanıyor.

Sevilen dizi Stranger Things ekibi Georgia’da!

Stranger Things, dizi setini durdurmak zorunda kalmıştı. Pandemi nedeniyle set çalışmalarına devam edemeyen Stranger Things, pandemi devam ederken çalışmalarına devam etti. Yüksek önlemler alınarak çalışmalarına devam eden dizi ekibi, tüm hızı ile çekimlere devam ediyor. Stranger Things 4. sezon için tüm prodüksiyon 14 Şubat tarihinde başlamıştı. Stranger Things dizisinin yeni sezonu için sekiz bölümlük bir çekim süreci olacak. Stranger Things dizisinin çekimleri Georgia eyaletinde devam edecek.

Stranger Things dizisinin konusu nedir?

Küçük bir kasabada yaşayan bir çocuğun kaybolması sonucu gizli sırlar ortaya çıkmaya başlar. Doğaüstü güçler ile ortaya çıkan karanlık dünya herkesi etkisi almaya devam ediyor. Stranger Things dizisinin yeni sezon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.