Show TV, Üç Kuruş dizisinde seri cinayet işleyen Diren Polatoğulları kimdir?

Show TV, Üç Kuruş dizisinde seri cinayet işleyen Diren Polatoğulları kimdir?

Günlerdir Show TV'de yayınlanması beklenen üç kuruş dizisi ilk bölümünde nefesleri kesti. Üç kuruş dizisinin başrol karakteri Kartal'ı da öldürmek istedi. Kartal ilk bölümde yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Üç kuruş dizisinin hayranları şimdiden bu seri katilin kim olduğunu merak etmeye başladı.

Çukur dizisindeki neredeyse tüm kadrosu ile Show TV nin yeni dizisi Üç Kuruş izleyenlerin karşısına geldi. Dizi de çingene mahallesinde yaşanan olayları konu alan Üç Kuruş dizisi reytingleri tekrar eline alabilecek mi?

İrfan, akşamları pavyonlar da bağlama çalarak, saf kalpli rolünü üstlenen ama seri bir katil olan Diren Polatoğulları kimdir?

Dizi de dikkat çeken merak edilen karakter arasına giren ise, seri cinayetler işleyen karakter olmayı başardı. Öldürdüğü kişilerin yanına 3 kuruş para bırakarak imzasına atan karakter kim olduğu merak konusu oldu.

Diziye konuk oyuncu olarak gelen Ersan Kesal seri katil tarafından öldürüldü. Kartal ise yaralı olarak kaldırıldığı hastane de tedavisini tamamladı.

1-bolum-102391865-b.jpg

Diren Polatoğulları Kimdir?

1980 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Diren Polatoğulları, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Bugüne kadar Kurtlar Vadisi Pusu, Saklı Hayatlar, Aşk ve Devrim, Bir Ses Böler Geceyi, Kurtuluş Son Durak, Üsküdar'a Giderken, Karadayı, Son, Eski Hikaye, Kaçak, Şevkat Yerimdar, Kırık Kalpler Bankası, Küçük Esnaf gibi bir çok projede rol almıştır.

Üç kuruş dizisi 1. bölüm

2017 yılında Fox TV ekranlarında yayınlanan ''Şevkat Yerimdar'' dizisinde Şefik karakterine hayat veren Diren Polatoğulları, son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan ''Kırmızı Oda'' dizisinde Hamdi Baba karakterini canlandırmıştır.

Çukur ve içeride dizilerinin hayranlarının aylardır beklediği büyük gün sonunda geldi. Ay Yapım’ın Show Tv için yapımcılığını üstlendiği Üç Kuruş Bu akşam ilk bölümüyle ekranlarda sevenleriyle buluşacak. Fakat okun diğer tarafında da reyting birincisi yasak elma var. Tüm izleyiciler bugüne odaklandı Yasak Elma’nın reyting sonuçlarında yeri ne olacak ?

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Emniyet güçlerinden ve suç dünyasındaki rakiplerinden aynı anda kaçmaya çalışan Kartal’ın yolu katille kesişir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.