Show TV'de bugün Üç Kuruş dizisi başlıyor.! Reyting birincisi Fox TV'nin Yasak Elma dizi ne yapacak?

Show TV'de bugün Üç Kuruş dizisi başlıyor.! Reyting birincisi Fox TV'nin Yasak Elma dizi ne yapacak?

Çukur ve içeride dizilerinin hayranlarının aylardır beklediği büyük gün sonunda geldi. Ay Yapım’ın Show Tv için yapımcılığını üstlendiği Üç Kuruş Bu akşam ilk bölümüyle ekranlarda sevenleriyle buluşacak. Fakat okun diğer tarafında da reyting birincisi yasak elma var. Tüm izleyiciler bugüne odaklandı Yasak Elma’nın reyting sonuçlarında yeri ne olacak ?

Fox Tv de beşinci sezonunu arkasında bırakan uzun soluklu ve hala izleyiciler tarafından çok sevilen Yasak elma geçen gafta ilk bölümüyle beklenenden düşük bir reyting elde etti. Fakat ilk bölümden sonra hikae tekrardan heyecan kazandı ve reyting birincisi olmayı tekrardan başardı.

Kalp Yarası Sürpriz Mi Yapacak ?

Okun iki ucunu gördük peki savaşta olan başka bir dizi olan Kalp Yarası.. Pazartesi gecesinin hakim dizilerinden birisi de Kalp Yarası idi. ATV ekranlarında seyirciyle buluşan ve Başrollerinde Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in bulunduğu Kalp Yarası yayınlandığı ilk günden bu güne reyting sonuçlarında çok iyi sonuçlar aldı. Birinci olarak başladığı reyting savaşında birinciliği bir süre sonra sonra Yasak Elma’ya bıraktı ama yine de reyting sonuçlarında gayet iyi gitmeye devam ediyor.

Ancak bu gece dengeler komple değişeceğe benziyor. Özellikle Çukur’un devamı gözüyle bakılan Üç Kuruş dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. Dizide Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cevadzade gibi usta isimler rol arıyor.

İçerik Üretici

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.