Show TV'de Neler Oluyor? 3 Kuruş Dizisi Başlamadan Bitebilir..! 3 Kuruş Dizisi 3 Bölüm Yayınlanarak Bitebilir…

Show TV'de Neler Oluyor? 3 Kuruş Dizisi Başlamadan Bitebilir..! 3 Kuruş Dizisi 3 Bölüm Yayınlanarak Bitebilir…

Çukur dizisinde birçok önemli karaktere hayat veren ünlü isimler aynı zamanda Üç Kuruş dizisinde rol alıyor. Dizinin oyuncu kadrosu büyük bir dikkat çekerken, Show Tv'nin beklemediği bir durum ile karşı karşıya kaldı. Geçtiğimiz günlerde dizinin fragmanını yayınlayan kanal yönetimi, izleyiciler tarafından sanal linçe uğradı.

Geçtiğimiz sezon Çukur isimli diziye veda eden Show Tv,  bu dizi ile hemen hemen aynı konuyu ele alan Üç Kuruş dizisini seyircisi ile buluşturdu. Başrol oyunculuğunu Uraz Kaygılaroğlu, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova Ercan Kesal gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Üç Kuruş, Show Tv ekranlarında Pazartesi günleri sevenleri ile buluşacak.

Çukur dizisinin finalinde  sinyallerini veren Üç Kuruş dizisinin, Çukur ile kardeş dizi olabileceği seyircilere yansıtılmıştı. Çukur dizisinde birçok önemli karaktere hayat veren ünlü isimler aynı zamanda Üç Kuruş dizisinde rol alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu büyük bir dikkat çekerken, Show Tv'nin beklemediği bir durum ile karşı karşıya kaldı. Geçtiğimiz günlerde dizinin fragmanını yayınlayan kanal yönetimi, izleyiciler tarafından sanal linçe uğradı.

Üç Kuruş Dizisi Fragmanı Umutları Kırdı

Show Tv ekranlarında izleyici ile yakın zamanda buluşacak olan Üç Kuruş dizisi, yayınlanan  fragmanı sonrasında sosyal medya platformlarından büyük linç edildi. Show Tv izleyicilerinden birçok kişi Üç Kuruş dizisinin, Çukur ve İçerde dizilerinin kopyası olduğunu dile getirdi.

Dizinin kopya içerikli olmasından oldukça rahatsız olan seyirciler, dizinin konu içeriğinde işlenen bir cinayet ile işlerin iyice içinden çıkılmaz bir durum alacağını, dizide işlenen cinayetlerin üzerine ise Üç Kuruş atılması seyirciye hem şaşkına hem de sinir duygularını yaşamasına neden oldu.

Dizinin tanıtımının yapılması ile birlikte tepki gösteren seyirci kitlesi, aile boyu izleyebilecekleri bir dizi arayışında olduklarını ve Show Tv'nin ekranlara taşıyacağı Üç Kuruş dizisinin çocuklar için kötü örnek olacağını da belirtti.

Üç Kuruş dizisinin fragman yayınını geçtiğimiz günlerde izleyicisine sunan ve sıklıkla da yayın yapan Show Tv, kanal hayranlarının kullanmış olduğu sosyal medya platformları tarafından büyük bir eleştiri aldı. Sosyal medya da yapılan tavır ve eleştirilere kulak asmaya kanal yönetimi, Üç Kuruş dizisinin önümüzde ki hafta 1 Kasım itibari ile her Pazartesi izleyici ile buluşacağı söylemlerine de sessiz kaldı. Üç Kuruş dizisi için tepkiler devam ederken, kanalın geri adım atmaması kanal takipçileri tarafından şaşırtıcı bir durum oldu. Sizler de yeni başlayacak olan Üç Kuruş dizisi hakkında düşüncelerinizi, yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Üç Kuruş dizisinin ikinci fragman tarihi ise henüz belli değil. Dizinin Show Tv reyting oranlarını etkileyip etkilemeyeceği de kanal yönetimi tarafından büyük umutlar içerisine girdiği biliniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.