Show Tv'de Soğuk Rüzgarlar Esiyor ! Yalancı Final Mi Yapıyor ?

Show Tv'de Soğuk Rüzgarlar Esiyor ! Yalancı Final Mi Yapıyor ?

Süreç Film imzalı Yalancı dizisi 6 bölümü geride bırakmasına karşın istenilen reytingi elde edemedi. Cuma günleri yayınlanan dizinin izlenme oranını arttırmak için gününün değiştirmesine karar veren kanal yönetiminin dizinin artık Salı akşamları seyirci ile buluşacağını duyurdu ve dizi için tehlike çanlarının çaldığı konuşulmaya başladı.

Yönetmen koltuğunda Hekimoğlu dizi ile popülerliğini arttıran Hülya Gezer’in oturduğu ve senaryosunun Yazıhane Ekibinin hazırladığı dizinin başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak gibi ünlü isimlerin olduğu Show TV dizisi kanalın kararı doğrultusunda yaptığı gün değişikli ile de beklenen reyting oranına ulaşamadı.

Yalancı yayında kaldırılıyor mu?

Show TV bünyesinde yayın hayatına başlayan İçimizden Biri dizisi de Pazar günü yayınlanırken reyting savaşında başarılı olamamış ve Salı gününe çekilmişti. Gün değişikliğine rağmen istenilen başarı sağlanamadığı gerekçesiyle İçimizden Biri dizisi için erken final kararı alınmıştı.

Yalancı dizisinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni fragmanı ise ilgileri üzerine çekmişti. Süreç Film yapımı olan dizi yeni gününde istenilen reyting oranına ulaşacak mı yoksa İçimizden Biri dizisi gibi erken final kararı mı alacak ilerleyen günlerde göreceğiz.   

İçerik Üretici

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.