Sihirli Annem dizisi ekranlara dönüyor! Acun Ilıcalı Sihirli Annem dizisini tekrar çekecek! Betüş karakterini kimin canlandıracağı belli oldu!

Sihirli Annem dizisi ekranlara dönüyor! Acun Ilıcalı Sihirli Annem dizisini tekrar çekecek! Betüş karakterini kimin canlandıracağı belli oldu!

Exxen platformu Sihirli Annem dizisini tekrar çekmek için kolları sıvadı. Sihirli Annem dizisinin yeni oyuncuları tek tek belli oluyor!

Sihirli Annem dizisi herkesin bildiği ve severek izlediği bir dizi olmuştu. Yıllar önce yayınlanan ve herkesin ilgi odağı olan Sihirli Annem dizisi birçok ünlü oyuncunun bir arada olduğu bir yapımdı. Dizide peri olan Betüş, fani olan bir adama aşık olur ve onunla evlenmesini istemeyen ailesine rağmen onunla evlenir. Betüş, peri olmasına rağmen her zaman sihrine başvurmadığı için iyilik meleği seçilmiştir. Diğer yandan Betüş ve Sadık’ın ailesinin etrafında oluşan olaylar heyecan doludur. Betüş bir yandan peri olduğunu bilen komşuları ile başa çıkar bir yandan ise ailesi ile ilgilenir.

Acun Ilıcalı kanalı için Sihirli Annem’i tekrar çekecek!

Acun Ilıcalı Exxen adlı bir kanal için çalışmalarına devam ediyor. Acun Ilıcalı Süreç Film imzalı platformu için muhteşem dizi Sihirli Annem’i yeniden ekranlara taşıma kararı aldı. Sihirli Annem 10’ar bölümden oluşacak olan sezonları ile ekranlara gelecek. Acun Ilıcalı oyunculuklar için görüşmeler yapmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı yeni platformu için birçok proje düşünüyor ancak en çok konuşulan projesi Sihirli Annem oldu. Daha önce Çilek, Ceren, Cem ve Toprak karakterlerini canlandıran oyuncuların bir araya geldiği haberleri duyulmuş ve dizinin tekrar çekileceği konusunda umutlar yeşermişti. Bu karakterlerin yeni projede olup olmadıkları henüz bilinmiyor.

Sihirli Annem Betüş karakteri kim olacak?

Sihirli Annem dizisinde Betüş karakterini Güldür Güldür ekibinde boy gösteren Açelya Topaloğlu canlandıracak. Show TV ekranlarının güldüren programında yer alan Topaloğlu, Sihirli Annem başrolü için kolları sıvamaya hazırlanıyor. Diğer yandan Dudu karakterinin Nergis Kumbasar tarafından canlandıracağı haberi de alındı. Ayrıca Perihan periyi de Lale Başar oynayacak. Sihirli Annem dizisinin diğer tüm oyuncularının kimler olacağı ise büyük merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum