Star Trek Discovery erken yeni sezon onayını aldı! Dizi 4. sezon çekimlerine başlıyor!

Star Trek Discovery erken yeni sezon onayını aldı! Dizi 4. sezon çekimlerine başlıyor!

3. sezonu henüz yeni yayınlanan Star Trek Discovery dizisi erkenden 4. sezon onayını aldı! Dizinin çekim çalışmaları Kasım ayında başlayacak!

Dünya üzerinde birçok dizi ve film izleme platformu yer alıyor. Her ülkenin hatta her yapımın kendine ait platformu olabiliyor. Dizi ve filmseverler birçok proje için gün sayıyor hatta heyecan içinde izledikleri projelerin haberlerini takip ediyorlar. Son zamanlarda en çok izlenen ve beğenilen Star Trek Discovery dizisinden yeni bir haber geldi.

Star Trek Discovery dizisi büyük başarıya imza attı!

Star Trek Discovery, ABD dijital platformu olan CBS All Access’te yayınlanmaktaydı ve dizi yoğun bir ilgi görmüştü. Henüz 3 sezonu yayınlanan dizi, bu yoğun ilgisi üzerine erkenden 4. sezon onayını da almış oldu. Türkiye üzerinde de haberleri yapılan diziyi merak edenler Netflix platformundan diziyi izlemeye başladı ancak dizinin sadece ilk iki sezonu vardı. Tüm dizi izleyenleri Netflix sosyal medya hesaplarına dizinin yeni sezonlarının da yayınlanması gerektiğini söylediler ancak Netflix, dizi yapımcıları ile henüz iletişim kurmadığını açıklamıştı.

Dizinin yeni sezon çekimleri çok yakında başlayacak!

Star Trek Discovery dizisinin yeni sezon çekimleri 2 Kasım tarihinde başlayacak. Yeni sezonun 13 bölümden oluştuğunu söyleyen oyuncular, bir bölüm yayınlandıktan sonra yeni sezon onayını aldıklarını duyunca çok heyecanlandılar. Tüm dizi ekibi ve oyuncular korona virüs tedbirlerine yüzde yüz dikkat ederek çekimleri yapacaklar.

Star Trek Discovery dizisi oyuncuları ile dikkat çekti!

Bu sezonun büyük ses getiren iki oyuncusu Michelle Paradise ve Alex Kurtzman yeni sezonda da boy göstermeye devam edecek. Diğer yandan David Ajala, Wilson Cruz, Sonequa Martin Green, Doug Jones, Mary Wiseman ve Anthony Rapp gibi başarılı oyuncular da dizide kendini gösterecek. Star Trek Discovery dizisinin yeni çekim tarihi belli olduktan sonra tüm oyuncular heyecan içinde çalışmalarına başladılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.