Star TV Merakla Beklenen Sana Söz Dizisinde Şok Bir Değişiklik Yaptı!

Star TV Merakla Beklenen Sana Söz Dizisinde Şok Bir Değişiklik Yaptı!

29 Ekim Cuma günü ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak olan dizinin alınan son dakika kararı ile 3 Kasım Çarşamba günü yayınlanmasına karar verildi. Ancak kanal Sana Söz’ ün yayın tarihini yine erteledi.

Başrollerini Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya’nın paylaşacağı Sana Söz, günümüz Türkiye’ sinde yozlaşmış toplumun beraberinde getirdiği suçlar ve bu suçlarla mücadeleye ant içmiş Cinayet Büro Amiri Ömer Duran (Erkan Petekkaya)  ve bu suçlar karşısında sessiz kalmayıp aydınlatmaya çalışan başarılı program sunucusu Elif Karaca’ nın ( Nehir Erdoğan) mücadelesini anlatırken başlar da anlaşamayan iki ana karakterin zaman ilerledikçe birbirine bağlanmasıyla adaletsizlik karşında güçlü bir dostluk da seyirciyle paylaşılacaktır.

Sana Söz’ de Erteleme Kararı

Kadrosunda Emin Olcay, Ayçin İnci, Ziyan Alp, Aslıhan Kapanşahin, Atakan Hoşgören ve Cansın Çekili gibi ünlü isimlerinde yer aldığı Sana Söz dizisi için erteleme kararı alındı.

Kanaldan yapılan ilk açıklamaya göre dizi 29 Ekim Cuma günü izleyici ile buluşacaktı. Ancak ardından gelen açıklamayla dizi 3 Kasım Çarşamba gününe alındı. Yeni gelen açıklamaya göre ise Sana Söz 2 Kasım Salı akşamı izleyici karşısına çıkacak.

Ardı ardına alınan erteleme kararları ise kanalın rakip dizilerden korktuğu dedikodularını beraberinde getirdi. Cuma günleri birinciliğini elinde tutan Arka Sokaklar dizisi ve yüksek izlenme oranlarına sahip Kırmızı Oda, Yalancı ve Kıbrıs Zafere Doğru dizileri yayınlanırken Çarşamba günleri de aralarında birincilik yarışı olan Kanunsuz Topraklar, Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizileri yayınlanmakta. Cuma ve Çarşamba gününden vazgeçip kanalın Salı gününü seçmesi ise dişine göre rakip arayışı iddialarını güçlendirmekte.

Son alınan karara göre Star TV’nin yeni dizisi Sana Söz 2 Kasım Salı günü itibari ile aynı gün yayınlanan Masumlar Apartmanı, Evlilik Hakkında Her Şey dizileriyle rekabet edecek.

İçerik Üretici

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.