Survivor'da sürpriz aşk rüzgarı gerçek oldu! Aycan Yanaç ve Sercan Yıldırım birlikte yakalandılar!

Survivor'da sürpriz aşk rüzgarı gerçek oldu! Aycan Yanaç ve Sercan Yıldırım birlikte yakalandılar!

Survivor yarışmasında bir dönem damgasını vuran Aycan ve Sercan, aşk bombasıyla şuanda gündemde yerini alıyor. İkili geçtiğimiz günlerde objektiflere yakalandı. Büyük olay oldu. Tüm detaylar haberimizde.

Survivor yıldızları aşk bombasıyla gündemde! Daha önce de haberlere konu olan ikili bu sefer objektiflerden kaçamıyor. Aycan ve Sercan aşkı ilk kez açığa çıkıyor ve belgeleniyor. Survivor tarihinde yine bir ilke imza atılıyor. Aycan Yanaç aşkını gizleyemiyor. Kalbini futbolcu Sercan Yıldırım'a kaptırıyor. İkili geçtiğimiz günlerde kameralara yakalanarak aşklarını itiraf etmek zorunda kaldı. Yakalandığı görüntüler ve daha fazlası haberimizde. Okumaya devam edin. 

2020 sezonuna damga vurmuştu!

123712-survivor-aycan-dan-sercan-yildirim-aciklamasi-5edd2242033b5.jpg

Survivor 2020 sezonuna damgasını vuran Aycan ve Sercan ikilisi, izlenlenmelerin artmasına ve temponun yükselmesini sağlamıştı. Bu sezon sonrasında ün kazanan Aycan için kapılar açılmaya devam ediyor. Survivor programının 2022 sezonuna katılacak olan Aycan, yine ilklere imza atmaya devam edecek. 

Sercan Yıldırım ve Aycan Yanaç aşkı! 

11975413-656xauto.jpg

Uzun süredir arkadaş olan Sercan Yıldırım ve Aycan Yanaç ikilisi, sorularn sorulara her zaman aynı cevapları veriyorlardı. Sercan kardeşim diye hitap ederken Aycan ise Sercan’a karşı kalbim dolu değil ifadelerini kullanıyordu. Ancak işin rengi bir zaman sonra değişti. İkili aralarındaki elektriği daha fazla gizleyemedi. 

İkilinin yaşadığı aşk haberleri yanlarından ayrılmayan ve uzun süredir birlikte takıldıkları çok yakın arkadaşından geliyor. Yakın arkadaşı bu konuyu şu sözlerle ifade etti: ‘’Büyük bir sürpriz var, aralarındaki ilişkiyi çok yakında açıklayacaklar’,’ dedi. 

Birbirlerini görmek için sıkça seyahat ediyorlar 

Bursa’da yaşayan Sercan Yıldırım, Aycan Yanaç’ı görmek için sık sık il değiştirip, Gaziantep’e gidiyor haberleri doğrulandı. Ancak bu buluşmalara rağmen kimseye yakalanmadılar. Bu sırlı birliktelik en sonunda Aycan’ın Bursa’ya gelişiyle birlikte aralanıyor. İkili sürekli olarak ALG spor’a detek vermek için biraraya geliyorlar. 

Objektiflere ilk kez yakalandılar! 

5f7ab0af7af5070ffc035858.jpg

Dün gece objektiflere kıskıvrak yakalanan Sercan ve Aycan ikilisi yine verilen soruları geçiştirmeye çalıştı. Verilen sorulara karşılık ikili şu açıklamayı yaptı: ‘’Arkadaşımızın doğum gününe geldik, kutlamamızı yaptık ve gidiyoruz’’ ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.