Teşkilat Dizisi Bu Kararla Sarsıldı ! TRT'den Yargı Kararı..

Teşkilat Dizisi Bu Kararla Sarsıldı ! TRT'den Yargı Kararı..

Pazar akşamları izleyiciyi ekrana kilitleyen Mili İstihbarat Teşkilatı destekli Teşkilat dizisine ağır yenilgi.Yayınlandığı günden itibaren TRT 1 in yıldızları arasında yer alan ve reyting rekorları kıran Teşkilat dizisi Pazar günleri koruduğu reyting birinciliğini Yargı’ya kaybetti. 20 bölüm yayınlanan dizi 14. bölümünde rekorunu Yargı’ya devretti.

Birinci sezonuyla dizi piyasasına bomba gibi giren Teşkilat aynı gün yayınlanan birçok sevilen diziyi eleyerek zor günler yaşattı hatta birçoğu rekabet edemediği gerekçesiyle yayından kaldırıldı. Bu diziler arsında oldukça sevilen Menajerimi Ara ve Uzak Şehrin Masalı, İkimizin Sırrı ve İçimizden Biri gibi diziler buluyor.

Başrollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman gibi isimlerin paylaştığı Teşkilat dizisi MİT (Milli İstihbarat Teşkilatı) bünyesinde yer alan çalışanların üstlendiği görevler ve özel yaşantılarını nasıl etkilediği ile Türkiye Cumhuriyeti’nin karşılaştığı gerek iç gerek dış istihbarat sorunlarını ele almaktadır.

Yargı Dizisinin Geleceği Ne Olacak ?

Sevilen dizi son bölümüyle de Yargı dizisi ile olan reyting savaşını kaybederek geride kaldı. Kanal D yapımı olan Yargı dizisi Pazar günü yayınlanan 6. bölümüyle AB ve ABC1 kategorilerinde Teşkilat’ı ağır bir yenilgiye uğratarak ilk sıraya yerleşti.

İki dizi arasındaki reyting savaşının bundan sonraki süreçte daha da sertleşmesi beklenirken bu ikiye diye savaşta bende varım diye bir dizi çıkacak mı merak konusu.

İçerik Üretici

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum