Teşkilat reytingleri uçurdu! Hecai yerle bir oldu, Arıza geriledi, sadece Kefaret'e diz çöktüremedi!

Teşkilat reytingleri uçurdu! Hecai yerle bir oldu, Arıza geriledi, sadece Kefaret'e diz çöktüremedi!

Teşkilat dizisi yeni bölüm ne zaman? Kefaret dizisi yeni bölüm ne zaman? Teşkilat reytinglerde kaçıncı sırada? Tüm detaylar haberimizde.

Fox TV ekranlarının güçlü yapımı Kefaret dizisi, sevilmeye ve hayranlarının artışıyla birlikte yoluna, yükselişle devam ediyor. Reytinglerde kalıcı bir yere sahip olan Kefaret dizisi, Teşkilat dizisi ile başa baş mücadele ile gidiyor. Ancak Kefaret dizisi, bu işin peşini bırakacak gibi görünmüyor. Rakiplerine aman vermemeye ve reyting çıtasını üst seviyede tutmaya devam ediyor.

TRT 1 ekranlarının yeni soluklu MİT temalı dizisi Teşkilat'da her Pazar günü seyircilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Güçlü oyunculuklarının yanı sıra dikkatleri çeken hikaye ve kurgusuyla da ön plana bir hayli çıkmış durumda. Pazar günü reyting yarışında yerini kaptırmamaya devam etmeye çalışan Teşkilat dizisinin karşısında zorlu bir rakip bulunuyor. Kefaret dizisiyle aynı güne denk gelen Teşkilat, zorlu yarışta mücadeleye devam ediyor.

Teşkilat Dizisi Kefaret'e Diz Çöktüremedi!

kefaret-18boluma-750x375-c.jpg

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi ünlü isimlerin bulunduğu Kefaret dizisi şuana kadar 17. bölümü yayınlandı. 21 Mart Pazar akşamı da 18. bölümü yayına girecek. Teşkilat dizisi ise daha 2. bölümüyle karşımıza çıktı. 21 Mart Pazar günü ise 3. bölümü yayınlanacak. Yeni soluklu dizinin yine reytinglerde çıtayı yükseltmesi ön görülüyor.

Teşkilat Dizisi Zirveye Oynuyor

14martpazar-reyting2021.jpg

Tüm reyting gruplarında büyük yükselişe geçen ve başarılı sıralamasıyla dünü yüksek izleyici kitlesiyle kapattı. Bu azimli yükseliş sürekli olarak devam ederse, tüm rakiplerini geride bırakacak gibi görünüyor. 

Bu güçlü çıkış diğer diziler için aslında çok kötü bir duruma sürükledi. Hercai, Arıza ve Menajerimi Ara dizilerinden izleyiciler bir bir ayrıdığından dolayı izlenmeler bir hayli düştü. Reytingleri bir hayli gerileyen diziler toparlanma sürecine girecek. Diziler için zorlu bir süreç bekliyor olacak.

İlginizi çekebilir

Kardeşlerim dizisi hangi gün? Kardeşlerim dizi oyuncular kimler? Hangi kanalda?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.