The Queen's Gambit'in Yıldızı Ödülü Alınca Şok Sözler Söyledi!

The Queen's Gambit'in Yıldızı Ödülü Alınca Şok Sözler Söyledi!

The Queen's Gambit'in Yıldız ödül alanında hamgi sözleri söyledi? The Queen's Gambit'in Yıldızı hangi sözleri söyleyerek hayranlarını şoke etti?

Netflix'in en çok konuşulan yapımlarından biri olan The Queen's Gambit'te rol alan Anya Taylor-Joy, dizinin ikinci sezonla geri dönme ihtimalinden bahsetti.

Netflix mini dizisi The Queen's Gambit'teki performanslar arasındaki en iyi Kadın Oyuncu Altın Küre Ödülü'nü alan Anya Taylor-Joy, dizinin ikinci sezonuna vurgu yaptı. Bu sezonla birlikte geri dönebileceğini tekrardan vurgulayan Anya, hayranlarına böylelikle bir mesaj verdi. En başından beri bir mini dizi olarak tasarlanan ve bir satranç dehasının hikayesini anlatan Queen's Gambit, en iyi mini dizi ödülünü kazandı.

The Queen's Gambit'in Yıldızı Hayranlarını Şoke Etti

640xa1uto.jpg

Anya Taylor-Joy Altın Küre Ödülü'nü kutladı!
Anya Taylor-Joy: "Bu projeyi isteler yine yaparım'', ifadelerine yer verdi.
Dizinin yıldızı Taylor-Joy, ödül konuşması için yapım ekibine teşekkür ederek, " bu projeyi tekrar tekrar yapabilirim." sözlerini dile getirdi.

Screen Rant'ın raporuna göre, dizide Bath Harmon karakterini canlandıran ünlü aktör Kevin Frazier ile yapılan yeni bir röportajda, dizinin ikinci sezonla geri dönme olasılığı hakkında konuştu. Görünüşe göre, oyuncu Netflix'in böyle bir niyeti olmadığı bilinmesine rağmen, ikinci bir sezon ise, memnuniyetle katılacağını söyledi. Taylor-Joy aşağıdaki ifadeleri kullandı:

"Kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum, ama bunu hiç düşünmedik. Her zaman fidandan ağaca geçiş oldu. Büyüdüğünü görüyorsun ve iyi bir yerde bırakıyorsun. Yani insanlar, 'ikinci sezon nerede?"Ancak, onu gerçek yapan tüm takıma hayranım ve onlarla tekrar çalışma fırsatına doğru balıklama atlıyorum." ifadelerine yer verdi.

İlginizi çekebilir...

Sadakatsiz Dizisinde Selçuk, Haluk'un Oğlu Olduğunu Herkese Açıkladı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.