Tomris İskender'den Şüphelendi! Alev Alev'de Bu Hafta..

Tomris İskender'den Şüphelendi! Alev Alev'de Bu Hafta..

Show TV’nin yeni dizisi Alev Alev soluksuz izlenecek bir bölümü daha geride bıraktı. Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizide Burcu Görgün Toptaş senaryoyu kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız’ın bulunduğu dizi reytinglerde zirveye oynamaya devam ediyor.

DEV KADRODAN HARİKA İŞ

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş ve Cihangir Ceyhan gibi ünlü simaların başrollerini oynadığı dizide her karakter kendisine çizilen rolü en iyi şekilde oynuyor. Klasikleşmiş Türk dizilerinden ayrı bir yönü ise her şeyin hızlı bir şekilde olup bitmesi.

KONUSU NEYSE İŞLENEN DE O!

Alev Alev dizisinde entrika, savaş ve mücadele konularının işlenmesine devam ediliyor. Aşırı dramdan kaçınan dizide son bölümde Tomris karakteri İskender’den şüphelenmeye başladı. Kayabeyli ailesi tüm bu işlerden kurtulabilecek mi? Tomris önümüzdeki bölümlerde Bülent’ten boşanabilecek mi gibi bir sürü soru işaretiyle şimdiden yeni bölümü başlayan izleyiciler, sosyal medyada da Alev Alev’i zirveye taşıdı.

SENARİST ÖNE ÇIKIYOR

Burcu Görgün Toptaş senaryoyu bütünleşik şekilde sunması ve hızlı bir şekilde ilerletmesi sebebiyle izleyiciler tarafından övülüyor. Bülent, İskender ve Çelebi gibi normal hayatta da var olan karakterleri doğru ve tutarlı bir şekilde yazması diziyi daha da sürükleyici kılıyor.

Güçlü kadınlar her şeyi başarırlar mottosuyla devam eden dizide, Ömer ve Rüya aşkı çok dikkat çekiyor. Çiçek’in kendini bulmaya yönelik adımlarını hızlandırdığını gördüğümüz bu bölümde, Cemre kocasından kurtulmak için daha fazla çabalayacağa benziyor.

SOSYAL MEDYADA DA REYTİNGLERDE DE ZİRVE

Alev Alev dizisi Bir Zamanlar Çukurova ve MasterChef gibi rakiplerinin arasından sıyrılarak zirveye yürüyüşüne devam ederken Twitter’da Türkiye gündemine hızlıca oturdu. Instagram keşfetlerinde de Alev Alev dizisi ve özellikle Ömer & Rüya aşkı dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.