TRT 1'nin sosyal medyayı sallayan dizisi Teşkilat 2. bölüm fragmanı yayınlandı

TRT 1'nin sosyal medyayı sallayan dizisi Teşkilat 2. bölüm fragmanı yayınlandı

TRT 1 ekranlarında yeni başlayan Teşkilat dizisi izleyicilerle buluştu. Teşkilat dizisi Twitter ve diğer sosyal medyayı sallamayı başardı. Teşkilat dizisinin ikinci bölüm fragmanı yayınlandı. Tüm detaylarıyla haberimizde.

TRT 1 ekranlarının yeni yapım dizisi olan Teşkilat, izleyicileriyle buluştu. Dizi ilk günden büyük izleyici kitlesine ulaştı. Teşkilat dizisi hangi gün? Teşkilat dizisi oyuncuları kimlerdir ve Teşkilat dizisinin konuları nelerdir? 

Yeni çıkan ve ilk bölümünün Pazar günü yayınlanmasıyla birlikte büyük beğeni topladı. Beğeni toplamasının arkasında yatan unsur ise yapım ekibi ve usta oyuncuların farkı olmasıdır. Yapım ekibi arasında ve dizinin yönetmenliği yapan Yağız Alp Akaydın, dizi için uzun uğraşlar veriyor. Yönetmenlik koltuğunun yanı sıra yapımcı koltuğunda ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar oturuyor.

Teşkilat dizisi 2. bölüm fragmanı

Teşkilat Dizisi Konusu Nedir?

604529ae86b24408bc062f45.jpg

Ülkemize yabancı kaynakların ve ülkelerin saldırıları hiçbir zaman bitmiyor. Dış kaynaklı istihbarat ekiplerinin saldırılarına maruz kalan ülkemizde, SİHA fabrikasına bir terör saldırısı düzenleniyor. Bu saldırının dış kaynak terör grubu tarafından olduğu belirtiliyor. Bunun açığa çıkmasıyla birlikte bunu bertaraf etmek ve bir daha bu tür olayların yaşanmaması için bir dizi önlemler ele alınıyor.

Bu olaylar üzerine MİT içerisinde gizli bir operasyon ekibi oluşturuluyor. Bu ekip ülkemize karşı oluşacak terör saldırılarını bertaraf etmek için yönlendirilecek. Ülkesi için kendi yaşamlarından vazgeçen ekip, gizli operasyonları yürütecektir.

Teşkilat Dizisi Hangi Gün Çıkıyor?

604529ac86b24408bc062f41.jpg

TRT 1 ekranlarına heyecan katan yeni yapım bir dizi Teşkilat, ilklere imza atmaya başladı. Oyuncu kadrosuyla ve konusuyla dikkat çeken dizi her Pazar TRT 1 ekranlarında yayınlanmaktadır.

Teşkilat Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

İlklere imza atan dizi içerisinde usta oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor. Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl gibi usta isimler yer alıyor. Bunların yanı sıra dizinin başrollerinde ise:

  • Çağlar Ertuğrul (Serdar Kılıçaslan)
  • Deniz Baysal Yurtçu (Zehra) 
  • Mesut Akusta (Mete) 
  • Ezgi Eyüboğlu 
  • Ezgi Şenler 
  • Mehmet Usta 
  • Nihat Altınkaya 
  • Tuncer Salman 
  • Serdar Yeğin 

gibi isimler yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.