TRT’nin Yeni Dizisinde Şok Haber: ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU

TRT’nin Yeni Dizisinde Şok Haber: ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU

Geçtiğimiz sezon Gönül Dağı, Masumlar Apartmanı, Uyanış Büyük Selçuklu ve Teşkilat ile reyting rekorları kırarak geçirdiği altın sezon sonrasında TRT 1 yeni sezonda yapımlarıyla izleyici ile buluştu. Yüksek beklentilerle yeni sezonda izleyiciye sunulan Barboraslar Akdenizin Kılıcı beklentileri karşılayamadı.

Gönül Dağı, Masumlar Apartmanı ve Teşkilat dizileri yerlerini korurken Uyanış Büyük Selçuklu dizisi geçtiğimiz sezon final yapıp yerini kendinin devam dizisi olan Alparslan Büyük Selçuklu adlı yapıma bıraktı. Proje için yeni setler ve dekorlar hazırlanırken büyük bir bütçenin ayrıldığı ve önemli isimlerin kardoya dahil edildiği açıklandı.

Alparslan Büyük Selçuklu Ne Zaman Başlıyor ?

8 Kasım Perşembe günü ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Alparslan Büyük Selçuklu ön dizisi olan Uyanış Büyük Selçuklu’dan tamamen farklı bir senaryo ile bizleri karşılayacak. Bu sezon Sultan Melikşah’ın babası Sultan Alparslan dönemini izleyeceğimiz yapım için gün sayılıyor.

Oyuncu kadrosunu iki isim dışında tamamen değiştiren dizi bizleri sürpriz isimler ile  karşılıyor. Mim Kemal Öke ve Mehmet Özgür kadroda devam ederken en son 2017 yılında Atv ekranlarında yayınlanan Ölene Kadar isimli projede izlediğimiz Fahriye Evcen bu sezon Alparsalan Büyük Selçuklu dizisi ile ekranlara geri dönüyor.

Yeni sezonun yıldızı olarak görünen dizinin başrollerini Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un paylaştığı Alparslan Büyük Selçuklu Pazar günleri saat 20:00’da izleyiciye sunulacak.

İçerik Üretici

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.