TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda büyük bir hüsrana uğradı! Kırmızı Oda reytinglerde düşüş yaşayınca gözler yapımcılara çevrildi!

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda büyük bir hüsrana uğradı! Kırmızı Oda reytinglerde düşüş yaşayınca gözler yapımcılara çevrildi!

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran Kırmızı Oda dizisi hız kesmeden yayınlanmaya devam ediyor. Kırmızı Oda dizisinden kötü haber geldi!

Kırmızı Oda dizisi yayınlandığı her bölümde reytingleri yerle bir etmeye devam ediyordu. Kırmızı Oda dizisi TV8 ekranlarının en sevilen ve en çok izlenen dizisi olmaya devam ediyor. Haftalardır ekranların birincisi olan Kırmızı Oda dizisi yeni bölümleri ile göz kamaştırmaya devam etti. Kırmızı Oda her bölümünde yeni bir hayatı ekranlara taşıyan bir yapımdır. Yayınlandığı her Cuma günü ekranlara gelerek reytingleri sallamaya devam ediyor.

Kırmızı Oda dizisi büyük bir düşüş yaşadı!

Kırmızı Oda dizisi son zamanlarda reytinglerde büyük bir düşüş yaşadı. Haftalardır ekranların sevilen dizisi olan ve rekorlara imza atan Kırmızı Oda, son haftayı beklenmedik bir şekilde kapattı. Kırmızı Oda yayınlandığı gün eski reyting skorlarının çok altında bir performans ile izleyicinin karşısına geldi. Bu düşüş yapımcıların ve tüm dizi ekibinin mutsuz olmasına neden oldu. Hemen bir çözüm bulunması için toplantı yapıldı ve yapım ekibi muhteşem bir çözüm ile dönüş yapacak. Daha önce ekranlarda olan en çarpıcı hikaye yarım kalmıştı ve izleyici neler olduğunu anlamamıştı. Meliha hikayesi tekrardan ekranlara geliyor.

Kırmızı Oda dizisine yeni bir isim geldi!

Kırmızı Oda dizisinin ekibi bu düşüş ile ilgili hemen bir toplantı düzenledi ve en büyük kozu olan Meliha olayını diziye dahil etti. Meliha olayı tam bitti derken Meliha’nın kızı Melek ortaya çıktı. Kızı ile bir türlü kavuşamayan Meliha, hikayesi ile herkesi şaşkına çevirmişti. Kırmızı Oda yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam edecek. Reytinglerin düşmemesi için ortaya atılan bu yeni konunun nasıl bir etki yaratacağı büyük merak konusu oldu. Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümünde Melek’in dönmesi dikkatlerden kaçmadı. Kırmızı Oda yeni bölümü ile Cuma akşamı ekranlarda olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.