TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda iki yeni oyuncusunu duyurdu! Kırmızı Oda'ya dahil olan 2 isim herkesi sevindirdi!

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda iki yeni oyuncusunu duyurdu! Kırmızı Oda'ya dahil olan 2 isim herkesi sevindirdi!

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kırmızı Oda oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor! Kırmızı Oda dizisine dahil olan isimler açıklandı!

Kırmızı Oda dizisi her bölümü ile dikkat çekmeye devam ediyor. Cem Karcı’nın yöneticiliğini üstlendiği Kırmızı Oda, yeni oyuncuları ve yeni bölümleri ile devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu romanından uyarlanan Kırmızı Oda, izleyiciyi ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Tüm izleyiciler Kırmızı Oda yayınlandığı sırada ekranlara geçerek soluksuz izliyor.

Kırmızı Oda dizisine yeni isimler dahil oluyor!

Kırmızı Oda dizisine iki yeni isim dahil olacak. Beyti Engin ve Burcu Kara Kırmızı Oda yeni bölümlerinde boy gösterecek. Birbirinden başarılı oyuncular Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümlerinde boy gösterecek. Kırmızı Oda dizisi yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam edecek. Yeni oyuncular dizide yer almak için çalışmalarına başladılar.

Burcu Kara kimdir?

Burcu Kara, 1980 yılında hayata gözlerini açmıştır. 40 yaşında olan başarılı oyuncu, oyunculuk dünyasına ilk adımlarını küçük yaşta atmıştır. 2004 yılında televizyon dünyasına giren Burcu Kara, 2016 yılında Fırat Parlak ile dünya evine girmiştir. Bu evliliklerinden Ali Çınar Parlak adında bir çocukları dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu Romantik Komedi, Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda, Elveda Derken, Haziran Gecesi gibi birçok projede başarılı bir şekilde yer almıştır. Burcu Kara, yeni dizisi olacak Kırmızı Oda için çalışmalar yapmaya başladı.

Beyti Engin kimdir?

Beyti Engin, 1981 yılında hayata gözlerini açmıştır. Çanakkale doğumlu olan Engin, televizyon dünyasına uzun yıllar önce girmiştir. Türk tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı olmuştur. Beyti Engin Fırıncının Karısı, Şeytan Tüyü, Robinson Crusoe ve Cuma, No 309 gibi birçok projede başarılı bir şekilde yer almıştır. Beyti Engin çok yakında Kırmızı Oda dizisinde yer almaya hazırlanıyor.

Kırmızı Oda oyuncu kadrosunda kimler var?

  • Binnur Kaya
  • Burak Sevinç
  • Tülin Özen
  • Meriç Aral
  • Halit Özgür Sarı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.