TV8'nin reyting rekortmeni MasterChef'te 5 Aralık Pazar günü elenen isim belli oldu!

TV8'nin reyting rekortmeni MasterChef'te 5 Aralık Pazar günü elenen isim belli oldu!

5 Aralık Pazar MasterChef'te Elenen İsim Belli Oldu! MasterChef'te Elenen Şok İsim, Kimse Bunu Beklemiyordu... TV8 ekranlarının reyting rekortmeni MasterChef 2021 son bölümü ile izleyicileri ekrana kitledi. Dokunulmazlık ve eleme adayı oyunları sonrasında potaya giren Tahsin, Burcu, Araz, Hasan, Görkem, Safanur arasından birisi kritik eleme gecesinde şampiyonluk hayallerine veda etti.

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı yapımcılığında yayınlanan MasterChef 2021 son bölüm, kritik eleme gecesine sahne oldu. Dokunulmazlık oyunu ve eleme adayı mücadelelerinde eleme potasına giren Tahsin, Burcu, Araz, Hasan, Görkem, Safanur arasında birisi Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin yapmış olduğu değerlendirmeler neticesinde potadan çıkmayarak kritik eleme gecesinde bu hafta masterchef'e veda eden isim oldu. Bu bilgilerin ışığında yarışmayı takip edenler yoğun şekilde "son dakika MasterChef'te kim elendi?" şeklindeki soruya cevap aramaya devam ediyor.

SON DAKİKA MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef 2021 son bölümde elenen yarışmacıya ilişkin ayrıntılar şöyle;

5 Aralık 2021 Pazar günü TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2021 son bölümde dokunulmazlık oyunları neticesinde potaya giren Tahsin, Burcu, Araz, Hasan, Görkem, Safanur arasından birisi Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin seçimiyle veda etti.

Kritik eleme gecesi Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin belirlemiş olduğu avokado en temel ürünüyle yaratıcılık yemeği hazırlama safhasıyla başladı. Eleme potasından çıkmak için tezgah başına geçen Tahsin, Burcu, Araz, Hasan, Görkem, Safanur, hazırladıkları ürünleri jüri şeflerin beğenisine sundu.

MasterChef 2021 son bölümde ekranlara gelen kritik eleme gecesi mücadelesinde adaylara verilen sürenin sona ermesinin ardından Mehmet, Danilo ve Somer şefler avokado ana ürünüyle hazırlanan yaratıcılık ürünlerini birer birer tadarak değerlendirmelerde bulundu.

MASTERCHEF ELEME POTASINDAN KİMLER ÇIKTI?

TV8 ekranlarında yayınlanan kritik eleme gecesinde Tahsin, Burcu, Araz, Hasan, Görkem, Safanur2un hazırlamış olduğu ürünleri değerlendiren Mehmet, Danilo ve Somer Şefler Burcu, Araz ve Hasan'ın ürünlerini beğenerek eleme potasından çıkardı.

MASTERCHEF KİM ELENDİ - KİM GİTTİ?

Acun Ilıcalı yapımcılığında 5 Aralık 2021 günü TV8 ekranlarında yaynlanan MasterChef 2021 son bölümde oynanan avokado ile yaratıcı yemek yapma oyununda başarısı olan Görkem, Safanur ve Tahsin son eleme oyunu için bir kez daha tezgah başına geçti. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin değerlendirmesi sonrasında bu hafta MasterChef'e veda eden isim Safanur oldu.

MASTERCHEF MAVİ TAKIM

  • Sergen
  • Tahsin
  • Burcu
  • Hasan
  • Araz

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM

  • Eren
  • Dilara
  • Görkem
  • Safanur
  • Mert

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.