Uğur Güneş Nasıl Gidecek Anlaşıldı! Bir Zamanlar Çukurova’da Karıştı…

Uğur Güneş Nasıl Gidecek Anlaşıldı! Bir Zamanlar Çukurova’da Karıştı…

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümünde taşlar yerine oturmaya başlıyor. Her şeyin birbirine girdiği dizide olaylar sonuca bağlanmak üzere. Yeni bölümde neler oldu, Uğur Güneş nasıl gidiyor hepsi haberimizde…

76. bölümü yayınlanan Bir zamanlar Çukurova’da Yılmaz karakterini oynayan Uğur Güneş’in ayrılacağı söylentileri vardı. Bu söylentileri ayyuka çıkartmayan bir durumla karşı karşıya kaldık. Adana’dan kaçmayı sürekli deneyen Yılmaz ve Züleyha bir türlü başarılı olamamıştı. Tüm izleyicileri şaşırtacak şekilde 76. bölümde Yılmaz karakteri yine kaçışa hazırlandı.

Bir Zamanlar Çukurova’nın yıldızı Uğur Güneş’in ayrılış sahnelerini çekip Adana ilinden ayrıldığı söylentisi sosyal medyada dolaşmaya devam ediyor. Yeni bir dizi projesine “evet” dediği iddia edilen Güneş’in diziden ayrılığı nasıl gerçekleşecek?

76. bölümün final sahnesini izleyenler Uğur Güneş’in vedasının gerçek olduğunu anladı. Züleyha ve Yılmaz çocuklarını da alarak arabayla kaçışa hazırlanıyorlar. Bölüm finalinde Züleyha ve Yılmaz birbirine sıkı sıkı sarılarak ölene dek asla ayrılmayacaklarının sözünü verdi.

Senaristin bu sahnede izleyicilere spoiler verdiği iddia ediliyor. Ölmeden ayrılmayacaklarını belirten Züleyha ve Yılmaz çiftinden birisi ölecek! Bu Uğur Güneş’in oynadığı Yılmaz karakteri olacak…

Sezonlardır kaçışı deneyen ve sürekli başarısızlığa uğrayan bu çiftin akıbeti herkesi şaşırtacağa benziyor. Artık Yılmaz karakteri olmadan dizi devam edecek. İzleyiciler mutlu son isteyerek, Yılmaz ve Züleyha’nın gelecek bölümlerde de mutlu bir şekilde diziye devam etmelerini bekliyor.

77. bölümün fragmanı henüz yayınlanmadı, insanları üzecek bir bölüm olacağa benziyor. Tahminlerin boşa düşme ihtimali düşük gözüktüğü için 77. Bölüm bayağı dramatik sahneleri ekrana getirecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.