Yargı dizisi yeni bölüm ne zaman? Yargı dizisi bu akşam var mı? 19 Şubat Kanal D yayın akışı

Yargı dizisi yeni bölüm ne zaman? Yargı dizisi bu akşam var mı? 19 Şubat Kanal D yayın akışı

Yargı dizisi bu akşam var mı yok mu? Yargı dizisinin yeni bölümü ne zaman? 19 Şubat Kanal D yayın akışı. Yargı, yönetmenliğini Feride Kaytan'ın üstlendiği, senaryosunu Seda Altaylı ve Yalçın Şimşek'in kaleme aldığı, dram ve suç türlerinde bir Türk televizyon dizisidir. Dizide Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu başrolleri paylaşmaktadır.

Yargı, yönetmenliğini Feride Kaytan'ın üstlendiği, senaryosunu Seda Altaylı ve Yalçın Şimşek'in kaleme aldığı, dram ve suç türlerinde bir Türk televizyon dizisidir. Dizide Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu başrolleri paylaşmaktadır.

Dizi, bir hukuk mücadelesi etrafında şekillenmektedir. Hukukun üstünlüğünün savunulduğu, adaletin sağlanması için verilen mücadelelerin anlatıldığı dizi, aynı zamanda hukuk ve adalet sisteminin içindeki bazı sorunlara da dikkat çekmektedir.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen deprem nedeniyle televizyon kanallarında diziler ve programlar bir süredir yayınlanmıyor. Yargı dizisinin yeni bölümü bu akşam da yayınlanmayacak. Peki Yargı dizisinin yeni bölümü ne zaman? İşte 19 Şubat Kanal D yayın akışı...

YARGI DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Yargı dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor. Yapım ekibinden konuya ilişkin açıklama bekleniyor. Konu ile ilgili açıklama geldiğinde detaylar haberimizde yer alacaktır.

Yargı Dizisinin Konusu

Dizinin konusu, genç bir avukat olan Selim (Kaan Urgancıoğlu) ile üniversitede hukuk fakültesi öğrencisi olan Meryem (Pınar Deniz) arasındaki aşk hikayesini merkezine almaktadır. Selim, kendisine atfedilen suçtan dolayı hapis cezasına çarptırılmıştır. Cezaevinde geçirdiği yılların ardından avukatlık stajını tamamlayan Selim, tekrar özgürlüğüne kavuşmuştur. Meryem ise okuduğu hukuk fakültesinde, Selim'in davasını incelemek için staj yapmaya başlar. Bu noktada ikilinin yolları kesişir ve Selim'in masum olduğuna inanarak onun yanında yer alan Meryem, onun davasını tekrar ele almaya karar verir.

Dizide, Selim ve Meryem'in yanı sıra, avukat olan Mustafa (Yurdaer Okur), Selim'in cezaevinde tanıştığı ve hayatını kurtaran gardiyan İhsan (Olgun Toker) gibi karakterler de yer almaktadır.

KANAL D YAYIN AKIŞI

  • 12.15 Arka Sokaklar
  • 13.45 Üç Kız Kardeş
  • 16.15 Yargı
  • 19.00 Kanal D Ana Haber
  • 20.00 Cehennem Melekleri
  • 21.30 Cehennem Melekleri
  • 23.00 Yüce Thor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.