Yavuz Sultan Selim dizisi ne zaman başlıyor? Exxen'in bomba dizisi

Yavuz Sultan Selim dizisi ne zaman başlıyor? Exxen'in bomba dizisi

Yavuz Sultan Selim'in hayatının dizi olacağı Yavuz, çok yakında çalışmalarına başlayacak. Yavuz dizisi oyuncu kadrosunu tamamlamaya çalışıyor!

Exxen projelerini duyurmaya devam ediyor. 1 Ocak’ta yayın hayatına başlayacak olan Exxen, yeni içerikleri ile dikkat çekiyor. Son günlerde ekranlara gelen birçok yeni içeriğe yenileri eklenmeye devam ediyor. İntermedya ve 2506 Yapım imzalı yeni bir proje geliyor.

Yavuz Sultan Selim’in hayatı dizi oluyor!

Yeni yılda yayın hayatına başlayacak olan yeni dizinin konusu herkesin dikkatini çekiyor. Yavuz Sultan Selim’in hayatını anlatacak olan dizi çalışmalarına başlayacak. Bilal Kalyoncu ve Koray Yeltekin birlikte yazdıkları senaryo için Exxen ile görüştü. Yavuz adlı 3 sezonluk dönem dizisi çok yakında çalışmalarına başlayacak.

Yavuz dizisinin çekimleri ne zaman başlayacak?

Beklenen dizi Yavuz, çalışmalarına çok yakında başlayacak. Yavuz dizisinin çekimleri Kasım ayının sonunda başlaması bekleniyor. Yeni dizinin oyuncu kadrosu zenginleşmeye devam ediyor. Muhteşem Yüzyıl dizisi için düzenlenen yerlerde çekimlere başlanılacak. Yavuz dizisinin oyuncuları için görüşmeler devam ediyor. Yavuz dizisinde Yavuz Sultan Selim’i Cengiz Coşkun canlandıracak. Diğer yandan eşi Hafsa Hatun’u Hazal Filizküçükköse canlandıracak.  

Hazal Filizküçükköse kimdir?

Hazal Filiz Küçükköse, 1988 yılında hayata gözlerini açmıştır. Türk oyuncu Zemheri dizisinde kendini göstermiştir. Kara Sevda ve Mehmed Bir Cihan Fatihi projelerinde de yer almıştır. 32 yaşındaki ünlü isim 2014 yılında Tuan Tunalı ile dünya evine girmiştir ancak çift 2018 yılında boşanma kararı almıştır. Hazal Filiz Küçükköse, yeni dizi olacak Yavuz projesinde başrol oynayacak.

Cengiz Coşkun kimdir?

Cengiz Coşkun, 1982 yılında hayata gözlerini açmıştır. 38 yaşında olan ünlü oyuncu birçok projede yer alarak kendini ispat etmiştir. Sporcu ve basketbolcu olan ünlü isim oyunculuk kariyerine başladıktan sonra uzun süre ekranlarda olmuştur. Fetih 1453, Diriliş Ertuğrul, Malazgirt 1071, Dağ gibi birçok projede yer almıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum