Gürcistan’da vak’a sayısı rekor olarak kaydedildi

Gürcistan’da vak’a sayısı rekor olarak kaydedildi

Gürcistan'da her geçen gün yüzlerle birey korona virüs vak'asına bulaşıyor.

Gürcistan'da her geçen gün yüzlerle birey korona virüs vak'asına bulaşıyor. Gürcistan hükümeti göre paylaşılan verilerde, korona virüs salgınında ülke genelinde son 24 saatte 2 bin 775 yeni vak'anın tespit edildiği ve toplam vak'a sayısının 51 bin 993'e ulaştığı belirtildi. Son 24 saatte virüs nedeniyle 22 kişinin hayatını kaybettiği aktarılarak, toplam can kaybının 423'e ulaştığı açıklama edildi. Hem, 3 bin 94 kişinin de virüs şüphesiyle karantina aşağıda olduğu kaydedildi. Açıklamada, şimdiye değin korona virüsten iyileşenlerin sayısının ise 37 bin 019'a ulaştığı duyuruldu.

Gürcistan'da ilk kere olarak başkent Tiflis'te bir günde bin 44 yeni enfeksiyon tespit edilirken, son 24 saatte bölgelerdeki en yüksek korona virüs enfeksiyonu oranları Imereti bölgesinde 526 ve Türkiye ile sınırda bulunan Acara Özerk Cumhuriyeti'nde 503 vak'a kaydedildi.

İlkin Hüseynov

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.