İspanya’da polis barikatı şüpheli aracı durdurmaya yetmedi

İspanya’da polis barikatı şüpheli aracı durdurmaya yetmedi

İspanya, sokaklarda silah seslerinin yankılandığı bir polis takibine sahne oldu.

İspanya, sokaklarda silah seslerinin yankılandığı bir polis takibine sahne oldu. Yürekleri ağızlara getiren kovalamaca, İspanyol polisinin müdahaleye hazırlıksız yakalanmasının ardından trajik gülünç bir hal aldı. İspanya'da kesin olmayan bir ticari araç, polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı. Polisin ateş açmasına karşın kaçmaya sürekli şoför İspanya sokaklarını bir birine kattı. Polis ekipleri ise o sırada aracın ilerlediği yol üstüne barikat kurarak kararsız arabulucu önlemek istedi.

Fakat müdahaleye ön çalışmasız yakalanan polislerin araçlarını yola park etmesi tatmin edici olmadı. Ekipler barikatın manâsız kalan yerlerini odun parçaları ile kapatmaya çalıştı. Fakat polisin bu çabası da yetmedi. Polis barikatını görmesinin ardından öncelikle duran kararsız şoför, barikatın kuvvetsiz olduğunu fark ederek polisin yola koyduğu odunların üzerinden geçerek kaçmaya devam etti. Trajik gülünç anlar ise bir adap tanığının telefon kamerasına yansıdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.