Bakan Selçuk’tan Flaş Açıklama: İşte Açık Öğretim Lisesi’nin Yeni Mezuniyet Şartı! Kaç Kredi Yeterli Olacak?

Bakan Selçuk’tan Flaş Açıklama: İşte Açık Öğretim Lisesi’nin Yeni Mezuniyet Şartı! Kaç Kredi Yeterli Olacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, resmi kişisel sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir açıklama yayınlayarak Açık Öğretim Lisesi’nden mezun olmak için gerekli olan puanın belirlendiğini duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, mezuniyet için gerekli olan krediyi 170 olarak belirlediklerini ifade ederken öğrencilere de ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, kişisel sosyal medya hesabı Twitter’dan bir açıklama paylaştı ve Açık Öğretim Lisesi’ni okuyan öğrencileri doğrudan ilgilendiren bir açıklamada bulundu.

Açık Öğretim Lisesi’nden Mezun Olmak İçin 170 Kredi Gerekli

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Açık Öğretim Lisesi’nde okuyan öğrencilerimizin azmini ve hayallerini biliyoruz. Mezuniyet hedeflerine bir adım daha yaklaştırmak için yeni bir karar aldık. Mezuniyet için gerekli olan krediyi 170 olarak belirledik. Hayırlı olsun” ifadelerini kullanırken öğrencilere büyük bir müjde vermiş oldu. Açık Öğretim Lisesi alanlı öğrencilerin mezun olabilmesi için toplam kazanılan kredinin en kötü şartlarda 192 olması bekleniyordu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.