E-yüreğitim 2 Milyon 500 Bin Gösterime Ulaştı

E-yüreğitim 2 Milyon 500 Bin Gösterime Ulaştı

Yüreğir Belediyesinin korona virüs salgını nedeniyle okula gidemeyen öğrencilere yönelik kurduğu "e-yüreğitim" YouTube kanalı 2 milyon 500 bin gösterime ulaştı.

Yüreğir Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınının ilk günlerinde kültürevlerinde ara vermek zorunda kaldığı eğitime destek kurslarını kurduğu e-yüreğitim YouTube kanalı ile uzaktan eğitime dönüştürmüş, kurulan kanal gençlerin ilgi odağı olmuştu.

1 Mart itibarıyla yeni normal süreçle birlikte tekrar açılan kültürevlerinde eğitime destek kursları devam ederken e-yüreğitim kanalının da yayınına devam etmesi kararı alındı.

Bünyesindeki uzman eğitmen kadrosuyla özel oluşturulan stüdyoda 6-7-8-12'inci sınıflara ve mezunlara yönelik hazırladığı konu anlatım videolarını öğrencilerin hizmetine sunan Yüreğir Belediyesinin e-yüreğitim YouTube kanalı, şu ana kadar sisteme yüklenen 25 derste 12 bin saat izlenme, 2 milyon 500 bin gösterime ve 3 bin 800 aboneye ulaştı.

Öğrencileri e-yüreğitim YouTube kanalına abone olmaya davet eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, gösterdikleri yoğun ilgi için gençlere teşekkür etti.

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.