Milyonlarca Öğrenciyi İlgilendiren Haber! Burs ve Kredi Başvuru Süresi Uzatıldı

Milyonlarca Öğrenciyi İlgilendiren Haber! Burs ve Kredi Başvuru Süresi Uzatıldı

Bakan Kasapoğlu, yapmış olduğu yazılı açıklamada, 5 Kasım Cuma günü başlayan 2021-2022 dönemi burs ve kredi başvuru süresinin 10 Kasım Çarşamba günü gece yarısına kadar uzatıldığını duyurdu.

Bakan Kasapoğlu, yapmış olduğu yazılı açıklamada, 2020-2021 eğitim-öğretim senesinde Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı'na girerek, ilk kez bir yükseköğretim programına girmeye hak kazananlar ile halen bir yükseköğretim programına devam etmekte olan ara sınıf öğrencileri ve yurtdışında öğrenim gören Türk vatandaşlarının burs ve kredi başvuru sürelerinin uzatıldığını söyledi.

BAŞVURU SÜRELERİ UZATILDI

Öğrenciler, burs ve kredi için başvurularını 10 Kasım Çarşamba günü 23.59'a kadar e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Daha önce müracaatta bulunan ya da başvurusunda değişiklik yapmak isteyen öğrenciler de son güne kadar bilgilerini güncelleyebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.