Son Dakika AÖF Kayıt Yenileme İşlemleri İçin Yeni Karar! Tüm Öğrencileri İlgilendiriyor

Son Dakika AÖF Kayıt Yenileme İşlemleri İçin Yeni Karar! Tüm Öğrencileri İlgilendiriyor

AÖF kayıt yenileme işlemleri ne kadar sürecek? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) kayıt yenileme işlemleri devam ederken, kayıt yenileme tarihleri için son dakika açıklaması yapıldı. Anadolu Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre bugün (Cuma günü) tamamlanması beklenen AÖF kayıt yenileme işlemlerinin süresi uzatıldı. AÖF kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirecek olan öğrenciler, anadolu.edu kayıt ekranı https://aoskayit.anadolu.edu.tr adresi üzerinden başvuru yapacak ve ilgili ücretleri d

Son dakika 5 Ekim 2020 tarihinde başlayan ve 16 Ekim 2020 tarihinde sona ereceği açıklanan AÖF ANADOLUYÖS, İkinci Üniversite, YKS Yeni Kayıt, YKS Ek Yerleştirme, DGS ve Sağlık Lisans Tamamlama kayıt yenileme işlemlerine dair Anadolu Üniversitesi’nden yeni bir açıklama geldi ve kayıt yenileme son tarihi önümüzdeki hafta Cuma gününe kadar uzatıldı. AÖF öğrencileri 2020-2021 güz dönemi kayıt yenileme işlemlerini online olarak Anadolu.edu.tr adresi üzerinden şahsen gerçekleştirecekler. Kayıt işlemleri için ise TC kimlik numarası ve e-devlet şifresi gerekiyor. İşte tüm detaylar…

Aöf Kayıt Yenileme İşlemleri Uzatıldı 

Anadolu Üniversitesi (AÜ), açıköğretim, iktisat ve işletme fakülteleri kayıt yenileme işlemlerinin gerçekleşeceği son tarih bilgisi ile ilgili değişikliğe gitti. Rektörlükten yazılı şekilde yapılan açıklamada, açıköğretim, iktisat ve işletme fakülteleri 2020-2021 güz dönemi yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin 23 Ekim Cuma gününe kadar süreceği bildirildi.

Öğrenciler, https://aoskayit.anadolu.edu.tr internet adresi üzerinden yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini elektronik ortamda online olarak yapabilecek.

AÖF Kayıt Yenileme İşlemi Nasıl Yapılır? 

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri ile Açıköğretim; İktisat ve İşletme Fakültelerine; ANADOLUYÖS, İkinci Üniversite, YKS Yeni Kayıt, YKS Ek Yerleştirme, DGS ve Sağlık Lisans Tamamlama işlemlerinden herhangi birini gerçekleştirecek olan adaylar, Anadolu Üniversitesi’nin resmi internet sitesi üzerinden online şekilde başvuru gerçekleştirecek. Elektronik ortamdaki online başvuru ve kayıt işlemleri için direkt adres şu şekildedir: http://aoskayit.anadolu.edu.tr

İlgili adrese giriş yapan adaylar, TC Kimlik Numaraları ve e- devlet şifreleri ile birlikte sisteme giriş yapacak ve işlemlerini gerçekleştirecekler.

AÖF Kayıt Yenileme Ücreti Nasıl Ödenir? 

AÖF programı için yenileme ve kayıt olma işlemleri için gerçekleştirilecek olan ödemeler Ziraat Bankası aracılığı ile yapılacaktır. Bunun için çeşitli yöntemler bulunmaktadır. İşte AÖF kayıt yenileme bedelinin ödenebileceği yöntemler…

Kredi Kartı/Banka Kartı ile Ödeme

Ders seçiminizi gerçekleştirin ve herhangi bir bankanın kredi kartı ya da banka kartı ile online olarak ödeme gerçekleştirin. Ancak bu konuda dikkat etmeniz gerekli. Çünkü ödeme işlemi kayıt gününün son günü yapılırsa bu durumda provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartı ya da banka kartınız ödeme yapamayabilir.

İnternet Bankacılığı ile Ödeme

İnternet bankacılığı üzerinde kullandığınız hesabınızdan AÖF kayıt yenileme bedelinin ödemesini gerçekleştirebilirsiniz.

ATM’den Ödeme (Kartlı/Kartsız)

Ziraat Bankası ATM’leri aracılığı ile kartlı ya da kartsız işlemler ile AÖF kayıt yenileme bedelini ödemeniz mümkün.

Mobil Bankacılık ile Ödeme

Mobil bankacılığınızı kullanarak ödemenin yapılabileceği son gün saat 23.59’a kadar ödeme yapabilirsiniz. Ziraat Bankası şubeleri içinde bu ödemeyi yapma şansınız bulunmuyor. Bunun yanında EFT, havale, posta havalesi gibi yollardan ödeme kabul edilmediğini de hatırlatmamız gerek.

Kayıt yenileme ile ilgili yapılacak işlemlerin zamanında gerçekleştirilmemesi ya da bir yanlışlık yapılması durumunda bu sonuçlardan Anadolu Üniversitesi’nin sorumlu olmadığını da hatırlatmak da yarar var. Yanlış yapılan işlemlerin sorumluluğu öğrencilere aittir.

Öte yandan kayıt yenileme işlemi ile ilgili olan banka dekontunu öğrenim süreci boyunca saklamanız yararınıza olacaktır. İlgili dekontun üniversite tarafından istenme durumu söz konusu olabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.