1 Kilo Altın Kaç TL ? 1 Kilo Altın Kaç Euro, Dolar ?

1 Kilo Altın Kaç TL ? 1 Kilo Altın Kaç Euro, Dolar ?

Altın fiyatları bir yükselip bir alçalmaya devam ediyor. Hal böyle olunca da 1 Kilo altın kaç TL ? 1 Kilo Altın Kaç Dolar ? diye araştırılmaya başlandı.

Altın fiyatları bir yükselip bir alçalmaya devam ediyor. Hal böyle olunca da 1 Kilo altın kaç TL ? 1 Kilo Altın Kaç Dolar ? diye araştırılmaya başlandı.

Yatırımını ciddi bir şekilde yapmak isteyen kişiler tarafından 1 kilo altın ne kadar sorusu merak edilmektedir. Son zamanlarda altının ciddi artması hem küçük hem de büyük yatırımcıların altına yönelmesine neden oldu. Bu sebeple 1 kilo altın kaç TL diye merak edilmektedir.

1 Kilo Altın Ne Kadar?

1 Kilo altın fiyatı merak edilmektedir. Elbette altın fiyatları farklılık göstermektedir. 1 Kilo altın fiyatı 17.05.2022 Piyasasına göre 935 Bin 65 TL’den işlem görmektedir. Elbette 1 kilo altının alış ve satış olmak üzere iki farklı fiyatı bulunmaktadır. 1 Kilo altın bozdurma fiyatı da 933 Bin 83 TL olurken Serbest piyasada satış fiyatı biraz daha azdır. Dolayısıyla günlük 1 kilo altın fiyatı 2021 durumuna göre altın alış ile satış arasında çok fazla fark bulunmamakta.

1 Kilo Altın Kaç Dolar

Dolar cinsinden 1 kilo altın kaç dolar sorusu da araştırılmaktadır. Güncel altın piyasasına göre 1 kilo altının dolar cinsinden karşılığı 58.515 Dolar olarak karşımıza çıkıyor. Fakat anlık ve günlük olarak 1 kilo altının dolar cinsinden ne kadar olduğu da değişiklik göstermektedir. Amerika da 1 gram altın ise 58,526 Dolar değerindedir.

1 Kilo Altın Kaç Euro

1 Kilo Altın Kaç euro sorusunun cevabını da sizlere vermek istiyoruz. Günümüzde 1 Kilo Altın Euro olarak 61.503 Euro’ya denk gelmektedir. Alışta ise 61.511 Euro olarak işlem görmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.