Altın Fiyatları Düşmeye Devam Ediyor! Çeyrek Altın Ne Kadar? Gram Altın Kaç TL? 18 Şubat 2021 Güncel Altın Fiyatları Ne Kadar?

Altın Fiyatları Düşmeye Devam Ediyor! Çeyrek Altın Ne Kadar? Gram Altın Kaç TL? 18 Şubat 2021 Güncel Altın Fiyatları Ne Kadar?

Son bir haftadır altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Son 7 ayın en düşük seviyelerini gören altın fiyatlarında 18 Şubat 2021 Güncel Altın Fiyatları belli oldu. Dün yeniden düşüş sağlayan altın fiyatları bugünde aşağı yönlü devam ediyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç TL?

Yatırımını altından kullanan binlerce kişi altın fiyatları konusunda araştırma yapmaktadır. Dolar kuru ve ons altın kaynaklı değişiklik gösteren altın fiyatları sakinliğini koruyor. Ons altın fiyatları bugün 1800 dolar seviyesinde seyrediyor. Ons altındaki bu geri gidişe orantılı olarak gram altın fiyatları 398 TL’ye kadar düştü. İşte, günün altın fiyatları..

Altın Fiyatları 18 Şubat 2021

Altın fiyatları 18 Şubat 2021 de sakinliğini korumaya devam ediyor. İşte, gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları…

Gram Altın Ne Kadar?

Gram Altın Fiyatı 18 Şubat günü 400 TL’den işleme alınmaktadır. Gram altın bu seviyelerdeyken ons altın ise 1783 TL’den işlem görüyor. Altın fiyatlarının bir süre daha bu seviyelerde olmasını beklerken 370 bandından aşağı düşmeyeceğini düşünüyoruz.

Çeyrek Altın Ne Kadar?

Çeyrek altın fiyatı hafta açılışında 654 TL gibi bir fiyatla satılırken, şuanda 674 TL’den işlem görmektedir.

Cumhuriyet Altını Ne Kadar?

Cumhuriyet Altını Fiyatı yatırımcıların tercih ettiği ürünler arasında bulunmaktadır. Bugün 2605 TL’den alınan Cumhuriyet Altını, 2665 TL’den satışa sunulmaktadır.

Altın piyasasının gözü dolar kuru sebebiyle Merkez Bankasının faiz kararında. Analistlerin açıklamalarını incelediğimizde kısa sürede ons altın dalgalı bir şekilde devam edecek. Salgından dolayı insanlardaki endişeler, teşvik paketleri gibi nedenlerden dolayı altının seyri bu şekilde devam edeceği düşünülüyor. Ons altın fiyatları alanında yaşanan düşüşün en önemli sebebinin de ABD 10 yıllık tahvillerinde bir takım çıkışlar olmaktadır. Bu çıkışlar inişe geçtiği anda yani muhtemelen yılın ikinci yarısında ons fiyatlarının yeniden yükselişe geçmesini bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.